Masini de spalat pentru orfani, de la Crucea Rosie

25 martie 2013 | 0 comentarii |

Cinci masini de spalat automate nou-noute, detergenti si produse de igiena personala, jucarii si multa atentie vor primi, de la voluntarii Filialei Buzau a Crucii Rosii, 65 de copii, rezidenti ai cinci casute de tip familial din Ramnicu Sarat, aflati in ingrijirea Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului (DGASPC) Buzau.

Maine, voluntarii Crucii Rosii vor vizita casutele de tip familial Magnolia, Azur, Campionii, Invingatorii si Orhideea din Municipiul Ramnicu Sarat (cartier Alecu Bagdad, str. Avram Iancu, nr. 3) unde sunt adapostiti, ingrijiti si educati 65 de copii institutionalizati, incarcati cu daruri.

Scopul acestei actiuni este de a imbunatati conditiile de trai ale copiilor, prin donarea a 5 masini de spalat automate, cate una pentru fiecare casa. Acest lucru este posibil datorita sprijinului financiar oferit de Crucea Rosie Germana.Din surse proprii, Crucea Rosie Buzau va oferi acestor copii produse igienice si cosmetice de stricta necesitate, precum si jucarii pentru cei mici. De asemenea, copiii se vor bucura si de activitati educationale organizate de Crucea Rosie Buzau” a declarat Floarea Barzu, directorul Filialei Buzau a Crucii Rosii.

Directorul DGASPC Buzau, Alina Badulescu, apreciaza gestul Crucii Rosii Buzau care prin implicarea de care da dovada in viata sociala si prin sprijinul fata de persoanele cu nevoi speciale reprezinta un exemplu demn de urmat si de alte ONG-uri, dar si sprijinul Crucii Rosii germane, de mare ajutor atat copiilor, cat si celor care ii ingrijesc.

Crucea Rosie este una dintre cele mai active organizatii nonprofit care activeaza in Buzau.


Categorii: Organizatii

Adaugati un comentariu


 

*