Medicii si arhitectii, aliati intr-un proiect de exceptie

15 iulie 2015 | 0 comentarii |

Colegiul Medicilor din Romania si Ordinul Arhitectilor din Romania au incheiat un parteneriat unic de comunicare interprofesionala, pentru mediul profesional si pentru spatiul medical romanesc.

 

Dr. Gheorghe Borcean - presedinte CMR

Dr. Gheorghe Borcean – presedinte CMR

Building Health Bucharest International Forum 2015, proiect realizat sub egida Colegiului Medicilor din Romania (CMR) si a Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR), va aduce impreuna, la Bucuresti, pe 22 octombrie, peste 200 de medici si arhitecti, manageri din sanatate, lideri ai celor doua profesii, lideri ai scolilor de arhitectura si medicina, lideri ai mediului institutional, alaturi de speakeri internationali de exceptie. Pentru prima data in Romania, medicii si arhitectii se vor reuni in cadrul unui proiect unic de comunicare interprofesionala, pe o tematica de maxim interes in contextul actual: calitatea spatiului medical romanesc.

Suntem bucurosi de incheierea acestui parteneriat, avand ca principal obiectiv comun promovarea valorilor si a modelelor profesionale, a leadership-ului profesional si a exemplelor de buna practica din mediul profesional romanesc, a rolului profesiilor in constructia unei societati sanatoase si a calitatii spatiului medical romanesc. Atat medicii cat si arhitectii exercita o profesie liberala; noi, medicii, ne dorim ca activitatea si dezvoltarea noastra profesionala sa se desfasoare intr-un spatiu adecvat tehnic si arhitectonic si avem convingerea ca putem contribui la aceasta prin parteneriatul pe care l-am incheiat cu Ordinul Arhitectilor din Romania”, a declarat dr. Gheorghe Borcean, presedintele CMR.

 

Arh. Serban Tiganas -presedinte OARForumul international este rezultatul parteneriatului strategic incheiat recent intre cele doua organizatii profesionale, fiind singurul de acest gen din Romania si din Europa de Est.

Suntem extrem de optimisti in ceea ce priveste parteneriatul pe care l-am realizat cu Colegiul Medicilor pentru organizarea Building Health Bucharest International Forum in luna octombrie. Intalnirea celor care realizeaza actul medical cu cei care pot configura spatiile pentru acesta, dar si pentru recuperarea si tratamentul pacientilor, isi propune sa conduca la initiative care sa vizeze catalizarea vointei politice, pe de o parte, si a standardului ridicat pentru practicile din domeniul asigurarii, reabilitarii si generarii de spatii pentru sanatate. Avem convingerea ca acest pas este un inceput important pentru o colaborare benefica a celor doua profesii, cu un singur scop: mai bine pentru oameni”, a precizat la randul sau arh. Serban Tiganas, presedintele OAR.

Building Health Bucharest International Forum 2015 va reuni in premiera medicii si arhitectii romani, intr-un eveniment reprezentativ pentru mediul profesional si pentru spatiul medical romanesc.

 


Adaugati un comentariu


 

*