Medicul Cătălin Păun oferă, din nou, mărțișoare speciale

22 februarie 2018 | 8 comentarii |

La fel ca și în fiecare an în perioada 1-8 Martie, medicul ginecolog buzoian oferă femeilor care solicită programare la cabinetul său privat, consultații și ecografii gratuite.

 

Peste doar câteva zile vine Mărțișorul, iar peste alte câteva, Ziua Femeii. Măcar în aceste zile, fiecare dintre noi ne amintim că avem o mamă, o soție, o fiică, o bunică. Un mărțișor, o floare, un gând bun oferim fiecărei femei din viața noastră, în semn de prețuire, de admirație, de recunoștină. Fiecare dintre noi ne amintim în aceste zile că fără aceste „ființe fragile” nu am putea exista, nu ne-am putea bucura.

Pacientele medicului ginecolog buzoian Cătălin Păun sunt deja obișnuite ca în perioada 1-8 Martie să primească din partea acestuia un mărțișor mai… special. Ce-i drept, sunt rare momentele în care aflăm că un doctor, la cabinetul său particular, oferă consultații și investigații gratuite. Suntem obișnuiți ca medicii să ne taxeze chiar înainte să trecem pragul cabinetului sau clinicii în care lucrează, dar uneori (ce-i drept, mai rar), aflăm că cel puțin în România există încă și medici care, impresionati de situația dificila a unor pacienți (financiară sau familială) își oferă priceperea „fara simbrie”, contribuind astfel la alinarea suferinței. Există însă și medici care, cu anumite ocazii, mai ales după ce au ajuns la un statut socio-profesional suficient de cofortabil și sunt deja foarte cunoscuți și solicitați, simt nevoia sa le mulțumeasca într-un fel aparte celor care au contribuit, într-un fel, la construirea carierei lor, acordandu-le servicii medicale gratuite, la un moment dat.

Un astfel de medic este și dr. Cătălin Păun care face asta în fiecare an, în prima săptămână a lunii Martie. Este modul său de a-și manifesta recunoștința față de FEMEIA mamă, soție, iubită sau fiică, așa cum știe cel mai bine.

 

Astfel, medicul ginecolog buzoian oferă, în fiecare an, în perioada 1-8 martie, consultyații și ecografii gratuite, femeilor care se programează la cabinetul său particular. „Sunt medic, dar sunt și soț și tată de fată, am avut o mamă, așa cum avem fiecare. Așa că, de când mă știu, sunt obișnuit ca într-un fel sau altul să prețuiesc FEMEIA, în general, iar la fiecare început de Martie să-i ofer un dar cât de mic, pentru a-mi arăta recunoștința. Servciile medicale pe care le ofer gratuit în perioada 1-8 Martie, în fiecare an, reprezintă modul în care eu consider că pot mulțumi pacientelor mele, mame, soții, iubite sau fiice care, pe tot parcursul anului, ne ofera mult mai mult, nouă, bărbaților. Există încă destule cazuri în care viitoare mămici vin la spital să nască fară să fi fost consultate măcar o dată în timpul sarcinii. Altele vin cu afecțiuni ginecologice grave care, dacă ar fi fost depistate și tratate la timp le-ar fi scutit de suferință. De aceea, în fiecare an, ofer femeilor care doresc să știe ce se întamplă cu corpul lor, consultații și consiliere gratuite. Consider că merită, măcar o dată pe an, să nu platească pentru aceste servicii”, a punctat dr. Cătălin Paun, pentru SanatateaBuzoiană.ro.

Așa că, buzoiencele care doresc să beneficieze de o consultație ginecologică fără să plătească, este suficient să se programeze la medicul buzoian Cătălin Păun, pentru perioada 1-8 Martie.

Programările se vor face telefonic, la numărul 0722.595.496, de luni până vineri, între orele 16.00-18,30. Medicul promite că va acorda gratuit aceste servicii medicale și toată atenția cuvenită, tuturor femeilor care se vor programa la cabinetul său, în acestă perioadă (desigur, în limita timpului disponibil).

 

 


Categorii: Actual, Medici, Stiri

Comentarii (8)

 1. Georgeta Iacob spune:

  Mulțumesc mult domnului doctor Păun, pt că mi-a salvat viața!

 2. Nicoleta Chiojdoiu spune:

  Felicitări, este un medic foarte bun, am născut 2 copii cu dânsul. Mult respect!

 3. Alina Stratan spune:

  Este un om minunat, cu un suflet mare! A fost medicul meu când locuiam în România. Multă sănătate vă doresc!

 4. Yna Spiridus spune:

  Felicitări!!! Așa medic mai rar întâlnești! Știu că este un om cu inima de aur!!!
  Tot respectul, dl.doctor!!!

 5. Pavel Paulina spune:

  Tot respectul dle doctor!

 6. Gurzu Maria spune:

  Dumnezeu sa va ocroteasca!

 7. Nuți Ciubotariu spune:

  Mai rar un astfel de medic, ar trebui clonat!

 8. Crina Roscoiu spune:

  Frumos gest, elegant discurs…

Adaugati un comentariu


 

*