Medicul Cătălin Păun oferă buzoiencelor mărțișoare speciale

22 februarie 2019 | 6 comentarii |

Așa cum o face în fiecare an, medicul ginecolog buzoian acordă, în perioada 1-8 Martie, femeilor care solicită programare la cabinetul său privat, în limita timpului disponibil, consultații, consiliere și ecografii gratuite.

 

Mai sunt doar câteva zile până când Mărțișorul, această sărbătoare a primăverii, va aduce bucurie și va umple străzile de zâmbete, de speranță, de flori, de bucurie. Măcar pentru o zi, uităm de grijile cotidiene și ne amintim că avem motive să mai și zâmbim, să iubim și să fim iubiți, oricât de grele ar fi vremurile pe care le trăim.

Peste alte câteva zile, Ziua Femeii ne amintește fiecăruia dintre noi că avem o mamă, o soție, o bunică, o fiică, o iubită, o colegă de serviciu. Un mărțișor, o floare, un gând bun, un zâmbet, o îmbrățișare oferim fiecărei femei din viața noastră, în semn de prețuire, de admirație, de recunoștină. Fiecare dintre noi ne recunoaștem, măcar pentru o zi, că fără aceste „ființe fragile” nu am putea exista, nu ne-am putea bucura, nu am fi ceea ce suntem.

Așa cum știm, sănătatea este bunul cel mai de preț, iar într-o zi specială ne dorim pentru noi și pentru ființele pe care le iubim, în primul rând, sănătate. Iar pentru a ne păstra sănătatea, avem nevoie și de medici.

Ce-i drept, sănătatea se păstrează cu ceva efort de voință și ceva cheltuială. Să poți adopta un stil de viață sănătos presupune timp și de multe ori, bani. E însă, cu sigurană mai ieftin decât să învingem boala, atunci când apare și când conștientizăm că sănătatea merită orice efort.

Medicul ginecolog Cătălin Păun crede că cel puțin o dată pe an, în perioada 1-8 Martie, le poate oferi femeilor un dar mai… special. Astfel, în această perioadă, el oferă gratuit servicii medicale gratuite, oricărei buzoience care, până la sfârșitul februarie, se programează la cabinetul său privat. Este modul său de a-și manifesta recunoștința față de FEMEIE, așa cum știe cel mai bine. „Sunt medic, dar sunt și soț și tată de fată, am avut o mamă și bunici așa cum avem fiecare. Prin natura profesiei, FEMEIA este, pentru mine, o ființă specială. Așa că, de când mă știu, sunt obișnuit ca într-un fel sau altul să o prețuiesc, iar la fiecare început de Martie să-i ofer un mic dar, pentru a-mi arăta recunoștința”, a declarat pentru SănătateaBuzoiana.ro, dr. Cătălin Păun. 

 

Ce-i drept, sunt rare momentele în care aflăm că un doctor, la cabinetul său particular, oferă consultații și investigații gratuite. Suntem obișnuiți ca medicii să ne taxeze chiar înainte să trecem pragul cabinetului sau clinicii în care lucrează, iar în ultima perioadă aflăm chiar că sunt și medici falși care ne iau banii și ne pun în pricol sănătatea.

Uneori însă, (ce-i drept, mai rar), aflăm că există încă și medici care, impresionati de situația dificilă a unor pacienți (financiară sau familială) își oferă priceperea și alină suferințele „fara simbrie”. Unii dintre ei, cu anumite ocazii, mai ales după ce au ajuns la un statut socio-profesional cofortabil și sunt deja foarte cunoscuți și solicitați, simt nevoia sa le mulțumeasca într-un fel aparte celor care au contribuit la construirea carierei lor, acordandu-le servicii medicale gratuite. La fel face și medicul ginecolog buzoian Cătălin Păun care oferă, în fiecare an, în perioada 1-8 martie, consultații și ecografii gratuite, femeilor care se programează la cabinetul său particular.

Serviciile medicale pe care le ofer gratuit în perioada 1-8 Martie, în fiecare an, reprezintă modul în care eu consider că pot mulțumi pacientelor mele, mame, soții, iubite sau fiice care, pe tot parcursul anului, ne oferă nouă, bărbaților, mult mai mult. Nu pot ognora faptul că există încă destule cazuri în care viitoare mămici vin la spital să nască fară să fi fost consultate măcar o dată în timpul sarcinii, iar altele vin cu afecțiuni ginecologice grave care, dacă ar fi fost depistate și tratate la timp le-ar fi scutit de suferință. De aceea, în fiecare an, ofer femeilor care doresc să știe ce se întamplă cu corpul lor, consultații și consiliere gratuite, în limita timpului disponibil”, a punctat dr. Cătălin Paun.

Așa că, buzoiencele care doresc să beneficieze de o consultație ginecologică fără să plătească, este suficient să se programeze la cabinetul dr. Cătălin Păun, pentru perioada 1-8 Martie. Medicul promite că va acorda gratuit aceste servicii medicale și toată atenția cuvenită, tuturor femeilor care se vor programa la cabinetul său până la sfârșitul lunii februarie (desigur, în limita timpului disponibil). Programările se pot face telefonic, la numărul 0722.595.496, de luni până vineri, în intervalul orar 16.00-18,30.

 

 


Categorii: Actual, Anunturi, Medici, Stiri

Comentarii (6)

 1. Elena Banescu spune:

  Felicitări și respect pentru admirabilă atitudine față de paciente!

 2. Liliana Nedeleanu spune:

  Asta da doctor, este cel mai bun si cel mai cinstit doctor din tot Buzaul, nu are nici o pata.

 3. Marinela Rinciog spune:

  Respect!!!

 4. Emilia Liliana Danciu spune:

  Felicitări dn doctor Cătălin Păun, un exemplu frumos de urmat!!!

 5. Gabi Morarescu spune:

  Un medic deosebit,profesionist!
  Felicitări, domnule doctor!

 6. Matici Maria spune:

  Felicitări Cătălin! Ai ramas acelasi om deosebit pe care l-am cunoscut cu multi ani in urma. Baftă in activitatea ta viitoare.

Adaugati un comentariu


 

*