Medicul Cătălin Păun pregătește mărțișoare speciale pentru buzoience

18 februarie 2021 | 0 comentarii |

Ca în fiecare an, medicul ginecolog buzoian acordă consultații și ecografii gratuite femeilor care solicită programare la cabinetul său privat, în perioada 1-8 Martie, în limita timpului disponibil.

 

Mai sunt doar câteva zile până când Mărțișorul, această sărbătoare a primăverii, va aduce bucurie și va umple străzile de zâmbete, de speranță, de flori, de bucurie. Măcar pentru o zi, uităm de grijile cotidiene și ne amintim că avem motive să mai și zâmbim, să iubim și să fim iubiți, oricât de grele ar fi vremurile pe care le traversăm.

Peste alte câteva zile, Ziua Femeii ne amintește fiecăruia dintre noi că avem o mamă, o bunică, o soție, o fiică, o iubită, o colegă de serviciu. Un mărțișor, o floare, un gând bun, un zâmbet, o îmbrățișare oferim fiecărei femei din viața noastră, în semn de prețuire, de admirație, de recunoștină. Fiecare dintre noi ne recunoaștem, măcar pentru o zi, că fără aceste „ființe fragile” nu am putea exista, nu ne-am putea bucura, nu am fi ceea ce suntem.

Știm însă cu toții că sănătatea este bunul cel mai de preț, așa că ce ne-am putea dori, în primul rând, pentru noi și pentru ființele pe care le iubim, decât sănătate? Pentru asta suntem cpnștienți că trebuie să avem o viață echilibrată, iar atunci când ceva nu mai funcționează așa cum ar trebui în corpul nostru, cei la care apelăm sunt medicii.

 

Ce-i drept, sănătatea se păstrează cu ceva efort de voință și ceva cheltuială. Să poți adopta un stil de viață sănătos presupune timp și de multe ori, bani. E însă, cu siguranță mai ieftin decât să învingem boala, atunci când aceasta apare și când conștientizăm că sănătatea merită orice efort.

Medicul ginecolog buzoian Cătălin Păun crede că cel puțin o dată pe an, în perioada 1-8 Martie, își poate oferi lui și femeilor care-i apreciază activitatea profesională un dar mai… special. Astfel, în această perioadă, el oferă servicii medicale gratuite oricărei buzoience care, până la sfârșitul lunii februarie se programează la cabinetul său privat. Este modul prin care își manifestă recunoștința față de FEMEIE, așa cum știe cel mai bine. „Sunt medic, dar sunt și soț și tată de fată, am avut o mamă și bunici așa cum avem fiecare. Așa am învățat la mine în familie, dar și prin natura profesiei, consider FEMEIA o ființă specială. Sunt obișnuit să prețuiesc femeia, iar pentru a-mi manifesta recunoștința față de cele cărora le datorez ceea ce am realizat din punct de vedere profesional, la fiecare început de Martie am decis să ofer femeilor un mic dar, pentru a-mi arăta recunoștința, dar și pentru că nu de puține ori mi-a fost dat că din cauza lipsei bailor, multe femei ajung la medic abia atunci când rezolvarea unei probleme medicale devine dificilă sau chiar imposibilă”, a declarat pentru SănătateaBuzoiana.ro, dr. Cătălin Păun. 

 

Sunt rare momentele în care aflăm că un doctor oferă consultații și investigații gratuite, la cabinetul său particular. Suntem obișnuiți ca medicii să ne taxeze chiar înainte să trecem pragul cabinetului sau clinicii în care lucrează, iar în ultima perioadă am aflat chiar că există și medici falși care ne iau banii și ne pun sănătatea în pricol.

Uneori însă (ce-i drept, mai rar) aflăm că există încă și medici care, impresionati de situația dificilă a unor pacienți (financiară sau familială) își oferă priceperea și alină suferințele „fără simbrie” și chiar le cumpără medicamentele de care au nevoie.

Alții, cu anumite ocazii, mai ales după ce au ajuns la un statut socio-profesional cofortabil și sunt deja foarte cunoscuți și solicitați, simt nevoia sa le mulțumeasca într-un fel aparte celor care au contribuit la construirea carierei lor, acordandu-le servicii medicale gratuite. La fel face și medicul ginecolog buzoian Cătălin Păun care, în fiecare an, în perioada 1-8 martie, acordă consultații și ecografii gratuite femeilor care se programează la cabinetul său particular.

 

Serviciile medicale oferite gratuit de medicul ginecolog buzoian, timp de o săptămână în fiecare an, reprezintă modul în care el consideră că poate „mulțumi pacientelor care, pe tot parcursul anului, ne oferă nouă, bărbaților, mult mai mult. Nu pot ignora faptul că există încă destule cazuri în care viitoare mămici vin la spital să nască fară să fi fost consultate măcar o dată în timpul sarcinii, iar alte femei vin cu afecțiuni ginecologice grave care, dacă ar fi fost depistate și tratate la timp le-ar fi scutit de suferință. De aceea, în fiecare an, ofer femeilor care doresc să știe ce se întamplă cu corpul lor, consultații și consiliere gratuite, în limita timpului disponibil”, a punctat dr. Cătălin Paun.

Așa că, buzoiencele care doresc să beneficieze de o consultație ginecologică fără să plătească, este suficient să se programeze pentru perioada 1-8 Martie, apelând numărul de telefon 0722.595.496, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00. Medicul promite că va acorda aceste servicii medicale și toată atenția cuvenită, tuturor femeilor care se vor programa la cabinetul său până la sfârșitul lunii februarie (desigur, în limita timpului disponibil).

 


Categorii: Actual, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*