Doctorul Cătălin Păun oferă buzoiencelor noi „mărțișoare medicale”

21 februarie 2023 | 3 comentarii |

De mai bine de 15 ani, medicul OG acordă, în perioada 1-8 Martie, consultații și ecografii gratuite femeilor care solicită programare la cabinetul său privat, în limita timpului disponibil.

 

Știm cu toții că sănătatea este bunul cel mai de preț, așa că este firesc să ne dorim, în primul rând, pentru noi și pentru ființele pe care le iubim, sănătate. Vorbind despre sănătatea femeii, gândul ne duce către medicii specialiști în obstetrică și ginecologie. Iar medicul buzoian Cătălin Păun consideră că, cel puțin o dată pe an, pacientele sale și mai ales femeile care din cauza dificultăților financiare ajung prea rar la un control medical, merită să primească, în loc de mărțișor, o consultație și o investigație ecografică gratuite, pentru a ști cum stau cu sănătatea.

Consultul ginecologic este important pentru orice femeie, începând cu perioada adolescenței, cel puțin o dată pe an. În acest fel astfel se pot depista din timp afecțiuni genitale și pot fie prevenite boli grave, care pot afecta și chiar pot reduce speranța de viață a unei femei. Durerea, hemoragia și leucoreea sunt cele mai frecvente simptome care trebuie să trimită femeia la o consultație ginecologică, în vederea stabilirii unui diagnostic. Dar și în lipsa acestor simptome se recomandă un control periodic anual, pentru ca pacientele să primească informații cu privire la corpul lor și la prevenție, iar la nevoie, tratamentul necesar”, explică medicul OG Cătălin Păun care, la fel ca în fiecare an, în perioada 1-8 Martie oferă buzoiencelor consultații, ecografii și consiliere gratuită.

 

Mai sunt doar câteva zile până când Sărbătoarea Mărțișorului aduce bucurie, zâmbete, speranță și flori. Urmează Ziua Femeii, care ne amintește fiecăruia că avem o mamă, o bunică, o soție, o fiică, o iubită, o colegă de serviciu și cu o floare, un gând bun, o îmbrățișare ne exprimăm prețuirea, admirația și recunoștința.

Doctorul Cătălin Păun le oferă buzoiencelor care se programează la cabinetul său privat, până la sfârșitul lunii februarie, o altfel de dovadă de prețuire și respect față de FEMEIE. Pentru el, prima săptămână a lunii martie este, în fiecare an, săptămâna în care își dedică timpul și experiența profesională în scop caritabil.

Ca medic, soț și tată de fată, ca om care am avut o mamă și bunici, așa cum avem fiecare, am învățat în familie, dar și prin natura profesiei, că FEMEIA este și trebuie să fie specială. De aceea, la fiecare început de Martie, ofer femeilor care vor să știe ce se întâmplă cu corpul lor, consultații și ecografii gratuite la cabinetul meu privat, încercând astfel să-mi manifest recunoștința față de cele cărora le datorez statutul profesional și social la care am ajuns”, a declarat pentru SănătateaBuzoiana.ro, dr. Cătălin Păun. 

 

Sunt rare momentele în care aflăm că un doctor oferă consultații și investigații gratuite, dar dr. Cătălin Păun consideră că o săptămână pe an, își poate permite să acorde consultații și ecografii gratuite femeilor care se programează la cabinetul său particular. Este modul prin care le mulțumește femeilor, cărora le datorează dezvoltarea sa profesională, dar mai ales prin care vrea să le ajute pe cele care ajung prea rar la un consult ginecologic.

Este dureros pentru mine, ca medic, să văd că multe viitoare mămici vin să nască fară să fi fost consultate măcar o dată în timpul sarcinii sau că unele femei ajung la maternitate cu afecțiuni ginecologice grave care, dacă ar fi fost depistate și tratate la timp, ar fi putut fi vindecate. De aceea am decis ca, în fiecare an, în perioada 1-8 Martie, să ofer femeilor care doresc să știe ce se întamplă cu corpul lor, consultații, investigații și consiliere gratuite, în limita timpului disponibil”, a explicat dr. Cătălin Paun, care promite că le va acorda, fiecăreia, toată atenția cuvenită.

Pentru asta, buzoiencele pot solicita, până la sfârșitul lunii februarie, o programare pentru perioada 1-8 Martie, apelând numărul de telefon 0722.595.496, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00.

 Comentarii (3)

 1. Gratiela Dinculescu spune:

  Deosebit respect! Felicitări domnule doctor pentru gestul dumneavoastră!

 2. Sandu Valentina spune:

  Un dr de milioane ,cu dansul am născut un băiat de 4.200,și tot dansul ma tratat după ce am făcut un chiuretaj la alt dr și eram sa mor, dar datorita dumnealui trăiesc.
  Sa va dea Dumnezeu sănătate dvs și la toată familia!

 3. Mihaela Tataru spune:

  Medic si om de mare calitate! Sunt pacienta dumnealui de 21 de ani! De fiecare data am fost tratata cu respect si profesionalism!
  Felicitări, domnule doctor! Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate si ani multi si buni!

Adaugati un comentariu


 

*