Mărțișoare medicale pentru buzoiencele cu afecțiuni ginecologice

29 februarie 2020 | 3 comentarii |

Medicul buzoian Cătălin Păun acordă, în perioada 1-8 Martie, femeilor care solicită programare la cabinetul său privat, consultații, consiliere și ecografii gratuite, în limita timpului disponibil.

 

Doar o zi ne mai desparte de prima zi a lunii Mărtie și de începutul primăverii, anotimpul renașterii în care natura își pictează propriul tablou și așterne, timid covorul multicolor încărcat cu brândușe și ghiocei, iar mugurii copacilor dezmierdați de soare încep să pocnească. Peste alte câteva zile, Ziua Femeii ne amintește fiecăruia dintre noi că avem o mamă, o soție, o bunică, o fiică, o iubită, o colegă de serviciu și îi oferim un mărțișor, o floare, un gând bun, un zâmbet, o îmbrățișare, în semn de prețuire, de admirație, de recunoștină. Vom uita, măcar pentru o zi, de grijile cotidiene și ne vom aminti că există milioane de motive pentru a zâmbi, a ne bucura, a iubi și a prețui femeile din viața noastră.

Și cum sănătatea este considerată „darul cel mai de preț” pe care ni-l poate oferi viața, poate că este momentul să conștientizăm și că medicii sunt primii care ne ajută atunci când suntem în suferință și ne învață că e mai ieftin și mai ușor să prevenim decât să tratăm o boală, iar sănătatea merită orice efort.

Medicul ginecolog Cătălin Păun este unul dintre cei care cred că, cel puțin o dată pe an, femeile merită un dar mai… special. Astfel, în perioada 1-8 Martie, el oferă servicii medicale gratuite, în limita timpului dosponibil, oricărei buzoience care se programează la cabinetul său privat. Este modul său de a-și manifesta recunoștința față de FEMEI, așa cum știe cel mai bine. „Sunt medic, dar sunt și soț și tată de fată, am avut o mamă și bunici, așa cum avem fiecare. Prin natura profesiei, FEMEIA este pentru mine o ființă specială. Așa că, de când mă știu, sunt obișnuit ca într-un fel sau altul să o prețuiesc, iar la fiecare început de Martie să le ofer femeilor un mic dar, pentru a-mi arăta recunoștința”, spune dr. Cătălin Păun. 

 

Este adevărat, sunt rare momentele în care aflăm că un doctor oferă consultații și investigații gratuite, la cabinetul său privat, dar iată că există și medici care, impresionati de situația dificilă a unor pacienți (financiară sau familială) își oferă priceperea și alină suferințele „fara simbrie”. Și mai sunt unii care, cu anumite ocazii, mai ales după ce au ajuns la un statut socio-profesional cofortabil și sunt deja foarte solicitați, simt nevoia să le mulțumească într-un fel aparte celor care au contribuit la construirea carierei lor. Așa face și medicul ginecolog Cătălin Păun care, în fiecare an, în perioada 1-8 martie, oferă consultații și ecografii gratuite femeilor care se programează la cabinetul său.

Serviciile medicale pe care le ofer gratuit, în fiecare an, în perioada 1-8 Martie, reprezintă modul în care le pot mulțumi pacientelor mele, mame, soții, iubite sau fiice care, pe tot parcursul anului, ne oferă nouă, bărbaților, atât de mult… Mă întristez când văd că există încă multe cazuri în care viitoare mămici vin la maternitate să nască fară să fi fost consultate măcar o dată în timpul sarcinii, iar altele vin cu afecțiuni ginecologice grave care, dacă ar fi fost depistate și tratate la timp le-ar fi scutit de suferință. De aceea, în fiecare an, ofer femeilor care doresc să știe ce se întâmplă cu corpul lor, consultații și consiliere gratuite, în limita timpului disponibil”, își motivează gestul, dr. Cătălin Paun.

Așa că, buzoiencele care doresc să beneficieze de o consultație ginecologică fără să plătească, este suficient să se programeze la cabinetul privat al dr. Cătălin Păun, pentru perioada 1-8 Martie. Medicul primite că le va acorda toată atenția cuvenită, (desigur, în limita timpului disponibil). Programările se pot face telefonic, la numărul 0722.595.496, de luni până vineri, în intervalul orar 16.00-19,00.

 

 


Categorii: Actual, Anunturi, Medici, Stiri

Comentarii (3)

  1. Marinela Rinciog spune:

    Felicitări dnului doctor! Respect!!!

  2. Elena Hulasu spune:

    MII DE MULȚUMIRI PENTRU CEEA CE FACE !

  3. Aagda Gherase spune:

    Felicitări! Foarte rar asemenea gesturi!

Adaugati un comentariu


 

*