Cadoul special pe care medicul Catalin Paun il face buzoiencelor

3 martie 2017 | 11 comentarii |

Asa cum si-a obisnuit deja pacientele, medicul buzoian ofera si anul acesta, femeilor care se programeaza, consultatii si ecografii gratuite, in perioada 1-8 martie.

 

ginecologSunt rare momentele in care aflam ca un medic, la cabinetul sau particular, ofera consultatii si investigatii gratuite. Si totusi, din cand in cand, aflam ca exista astfel de situatii. Sunt medici care, impresionati de situatia dificila a unor pacienti (financiara sau familiala) isi ofera priceperea „fara simbrie”, din cand in cand, ca si medici care, impresionati de gravitatea unor cazuri, considera ca macar cu o consultatie sau o investigatie gratuita pot contribui, si ei, la alinarea suferintei.

Exista insa si medici care, cu anumite ocazii, mai ales dupa ce au ajuns la un nivel profesional cand sunt foarte cunoscuti si solicitati, simt nevoia sa le multumeasca intr-un fel aparte celor de pe urma carora si-au construit o cariera si carora, la randul lor, simt nevoia sa le multumeasca, in felul in care considera ca se pricep cel mai bine, acordandu-le servicii medicale gratuite, la un moment dat.

 

ecografie 4DUnul dintre acesti medici este si ginecologul buzoian Catalin Paun care, in fiecare an, in perioada 1-8 martie, ofera femeilor care se programeaza la cabinetul sau particular, consultatii si ecografii gratuite. „Este modul in care eu am considerat ca pot multumi pacientelor mele si, femeilor, in general, in aceasta perioada speciala pentru mamele, sotiile, iubitele sau fiicele care, clipa de clipa, ne ofera mult mai mult noua, barbatilor. Am intalnit destule cazuri in care unele femei au venit la spital fie sa nasca fara sa fi fost consultate macar o data in timpul sarcinii, fie cu anumite afectiuni ginecologice care daca ar fi fost depistate la timp ar fi putut fi evitate multe complicatii. De aceea, in fiecare an, ofer aceste servicii medicale gratuite, femeilor care doresc sa stie ce se intampla cu corpul lor si care, din anumite motive, nu au ajuns pana acum la un medic ginecolog, ca si celor care desi nu-si neglijeaza sanatatea sau mai ales pentru asta, consider ca merita, macar o data pe an, sa nu plateasca pentru aceste servicii”, a precizat dr. Catalin Paun, pentru SanatateaBuzoiana.ro.

Asa ca, buzoiencele care doresc sa beneficieze de o consultatie ginecologica si o ecografie OG, fara sa plateasca nimic se pot programa, pana pe 8 martie, la medicul buzoian.

Programarile se vor face telefonic, in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 16.00-18,30. Consultatiile si investigatiile se vor acorda in limita timpului disponibil, oricarei femei care le va solicita, fie ca este sau nu pacienta medicului.

 

 


Categorii: Actual, Medici, Stiri

Comentarii (11)

  1. Carmen spune:

    Un doctor deosebit. Foarte bun in ceea ce face, nu ca altii… cica renumiti si care nu au grija de pacientii lor!

Adaugati un comentariu


 

*