MedLife și rețeaua Regina Maria anunță deschiderea de noi clinici

28 septembrie 2018 | 0 comentarii |

Cele două investiții depășesc în total 1,7 milioane de euro, principalii actori de pe piața serviciilor private de sănătate din România extinzându-și astfel rețelele în țară.

 

Inaugurare MedLife Oradea

Primii doi cei mai importanți operatori de servicii medicale private din România, MedLife și rețeaua privată de sănătate Regina Maria, au anunțat săptămâna aceasta finalizarea unor investiții derulate în scopul deschiderii a două noi clinici în țară. În ambele cazuri, noile obiective constituie o premieră pentru orașele în care vor funcționa.

Suma cea mai mare a fost alocată de MedLife, care a făcut public anunțul privind inaugurarea primei hyperclinici din Oradea, în urma unei investiții de 1,2 milioane de euro. Aceasta va pune la dispoziția pacienților orădeni servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș. Noua clinică se întinde pe o suprafață de 1.100 de metri pătrați, fiind dispusă pe trei nivele unde sunt amenajate un punct de recoltare, cinci săli de investigații – gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc, un salon post-anestezic și 12 cabinete, destinate consultațiilor clinice și paraclinice. Echipa este formată din peste 60 de medici, asistente și personal de suport.

Referindu-se la această investiție, Mihai Marcu președintele MedLife, a declarat că „inaugurarea primei hyperclinici MedLife în Oradea susține planurile noastre de extindere națională. Este un oraș în plină dezvoltare, iar deschiderea unei clinici de mari dimensiuni aici nu face altceva decât să vină în întâmpinarea pacienților și să le ofere servicii medicale integrate, la cele mai înalte standarde. Vom continua planul de extindere la nivel de țară și vom prospecta în continuare piața, cu accent pe orașele cu populație medie”.

 

În cadrul clinicii, pacienții vor putea accesa servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 19 specialități, printre care medicină internă, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet și nutriție, cardiologie și stomatologie. Odată cu inaugurarea hyperclinicii, reprezentanții MedLife au anunțat și preluarea integrală a centrului Transilvania Imagistică Oradea.

În ceea ce privește rețeaua Regina Maria,  reprezentanții companiei au anunțat finalizarea unei investiții de o jumătate de milion de euro, materializată în inaugurarea primei policlinici de pediatrie private din Craiova. După cum îi spune și numele, Policlinica Universității va funcționa în imediata apropiere a universității din municipiu.

Policlinica are o suprafață de 410 metri pătrați și dispune de 12 cabinete, dintre care 7 cabinete de pediatrie, două cabinete medicale de obstetrică-ginecologie, două cabinete de recoltare și o sală de tratament, acoperind o gamă de peste 14 specialități medicale și având o echipă formată din 23 de medici.

 

Fady Chreih

De la deschiderea primei clinici Regina Maria din Craiova, rețeaua de sănătate a realizat investiții de peste 2,2 milioane de euro în tehnică, echipamente și aparatură de ultimă generație. Aceste investiții au facilitat accesul la consultații, investigații, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienți care au apelat la serviciile rețelei doar în ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Rețeaua estimează că, în primul an de la deschidere, să ofere servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei și ai orașelor din regiune.

Fady Chreih, managerul general al companiei a declarat că „suntem bucuroși să deschidem prima policlinică de pediatrie din Craiova, un loc cu medici mari, atât pentru cei mici, cât și pentru mamele lor. Continuăm astfel seria de investiții locale, începută în 2014, odată cu lansarea primei policlinici Regina Maria din Craiova și susținută în 2016 de preluarea Centrului Medical Helios. Avem certitudinea că experiența profesională a echipei de medici și dotarea policlinicii Universității vor transforma noul centru într-un reper de performanță pentru regiune”.

Reţeaua de sănătate Regina Maria reunește peste 5.000 de angajați și colaboratori în cele 47 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară, având un portofoliu de peste 2,2 milioane de pacienți și peste 490.000 de abonamente medicale.

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*