Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat trei noi investitii

23 februarie 2017 | 0 comentarii |

Operatorul de servicii medicale private s-a extins la nivelul Capitalei si a patruns pe piata serviciilor de sanatate din Ploiesti.

 

Regina mariaDupa ce, la inceputul lunii, cel mai important furnizor de servicii medicale private din Romania, MedLife, anunta extinderea retelei proprii, ocupantul pozitiei secunde in acest clasament a anuntat, la randul sau, inaugurarea a trei investitii importante.

Reteaua de sanatate Regina Maria s-a extins, in cursul acestei luni, in Capitala, dar a patruns, in premiera, si pe piata serviciilor medicale private din Ploiesti.

Primul eveniment al lunii februarie a fost inaugurarea unei noi policlinici in Bucuresti, care functioneaza in zona Pietei Victoriei. Policlinica Victoria ofera servicii in peste 20 de specialitati medicale, dispunand de 11 cabinete pentru consultatii si de un centru propriu de recoltare a analizelor de laborator.

Reteaua s-a extins si in estul Capitalei, prin achizitionarea Clinicii IXIA Medica, centrului medical fiindu-i schimbata denumirea in Policlinica Regina Maria Doamna Ghica”.

 

Policlinica Sociala fundatia-regina-maria-a-castigat-marele-premiu-al-gala-societatii-civile-2015-6178Planurile de extindere la nivelul Capitalei nu se opresc aici, operaturul de servicii medicale private avand in proiect si deschiderea, in scurt timp, a unei policlinici din zona Dorobanti.

Pana atunci, insa, reteaua de sanatate a patruns si pe piata serviciilor medicale din Ploiesti, prin achizitionarea, tot in cursul acestei luni, a Centrului medical Al-Medica Berlin.

Dupa preluare, numele centrului medical a fost schimbat in Policlinica Regina Maria Ploiesti. Unitatea ofera servicii medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate pentru cinci specialitati, respectiv, pentru dermatologie, ecografie, obstetrica-ginecologie, pneumologie si psihiatrie.

Odata cu inaugurarea acestor noi investitii, reteaua Regina Maria a ajuns sa detina 35 de locatii proprii, respectiv, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternitati, 8 campusuri medicale, 11 centre de imagistica, 15 laboratoare de analize si o banca proprie de celule stem. Totodata, operatorul de sanatate are peste 180 de policlinici partenere, in tara.

 

Fady Chreih

Fady Chreih

Despre anul precedent, Fady Chreih, managerul retelei de sanatate, spune ca a fost unul al tranzactiilor pentru Regina Maria”. Intrarea in retea a Ponderas Academic Hospital este considerata  una dintre cele mai importante astfel de tranzactii de pe piata serviciilor medicale private. In ultimii ani, Regina Maria a fost implicata in 13 tranzactii cu preluare integrala a altor jucatori, precum si in trei tranzactii care au vizat schimbarea acţionariatului companiei – cele mai mari din piata serviciilor medicale. Cu toate acestea, punem in continuare accent pe calitate, nu pe cantitate. Ne alegem cu grija achizitiile si partenerii, pentru ca scopul nostru este de a ne mentine leadership-ul pe zona de calitate a serviciilor si de a oferi acelasi standard medical in toate locatiile noastre. Avem in continuare apetit pentru achizitii, ne uitam la mai multe deal-uri si suntem deschisi catre alte oportunitati de extindere. Analizam toate posibilele achizitii cu cea mai mare seriozitate”, a mai precizat Fady Chreih.

 


Adaugati un comentariu


 

*