Mos Nicolae vine astazi la Consiliul Judetean

6 decembrie 2014 | 1 comentariu |

Copiii care vor fi spectatori la o piesa de teatru ce va avea loc pa scena Salii Mari, vor avea parte de o surpriza.

 

copii spectacolDupa concertul de colinde care a avut loc la jumnatatea acestei saptamani, spiritul Sarbatorilor se va face din nou simtit la Consiliul Judetean Buzau, de aceasta data, cei care vor avea parte de o surpriza urmand a fi copiii. Surpriza va veni din partea Teatrului George Ciprian si a Consiliului Judetean, care il vor aduce pe Mos Nicolae pe scena Salii Mari. Aici va avea loc un spectacol de tratru, incepand cu ora 11.00, actorii teatrului buzoian punand in scena piesa pentru copii Mos Craciun ostatec”. Intrarea va fi libera iar la spectacol sunt asteptati cat mai multi copii, care, la finalul piesei, vor fi vizitati si de Mos Nicolae, care la va imparti tuturor dulciuri.

Avand in vedere ca luna decembrie este abia la inceput si ca Sfantul Nicolae este doar prima dintre sarbabatorile sfarsitului de an, este de asteptat ca buzoienii sa mai aiba parte de astfel de surprize din partea autoritatilor locale.


Categorii: Stiri

Comentarii (1)

  1. Buzoianul spune:

    De Mos Nicolae a venit si DNA-ul… si va mai reveni. Ulterior va merge si la Parlament la Tov. Mocanu ca sa-i puna in ghetute niste catuse.
    Sa speram ca de Craciun sa vina si pe la primarie.

Adaugati un comentariu


 

*