Noul prefect al Buzaului a fost investit in functie

Aurelia Mitrea este functionar public din anul 2002 si nu a fost membru al vreunui partid politic.

 

Aurelia Mitrea (2)In aceasta dupa-amiaza a avut loc predarea de stafeta intre fostul prefect al judetului, George Sava, si Aurelia Mitrea, cea care a fost delegata temporar sa indeplineasca aceasta functie.

Investirea noului prefect a avut loc intr-un cadru oficial, la sala Gheorghe Filipescu a Consiliului Judetean, in prezenta sefilor institutiilor descentralizate si a unui reprezentant al Ministerului Administratiei si Internelor care a facut investirea noului prefect.

Dupa intonarea imnului, reprezentantul MAI a dat citire ordinului guvernametal prin care mandatul fostului prefect inceteaza si apoi a prezentat decizia de investire temporara in functie a Aureliei Mitrea.

Noul prefect a depus apoi juramantul si a rostit o alocutiune in cadrul careia a declarat ca este onorata de increderea ce i s-a acordat odata cu desemnarea sa ca prefect al judetului.

 

Aurelia Mitrea - investireIn varsta de 48 de ani, Aurelia Mitrea a declarat ca inca din anul 2002 are calitatea de functionar public si ca niciodata nu a fost membru al vreunui partid politic. Aurelia Mitrea a mai precizat ca numirea sa in functia de prefect al Buzaului a luat-o oarecum prin surprindere si este de parere ca decizia premierului Dacian Ciolos a fost motivata de experienta pe care o are ca functionar public, de activitatea pe care a desfasurat-o in toata aceasta perioada, dar si de faptul ca nu a facut si nu face parte din vreun partid politic.

Pana la investirea in functia de prefect, Aurelia Mitrea a lucrat la Casa Judeteana de Pensii Buzau, unde a fost consilier superior. Este sotie de preot, iar impreuna au doua fete. A studiat la Facultatea de Metalurgie din Bucuresti si la Universitatea „Spiru Haret”.

In perioada urmatoare, noul prefect va avea intalniri cu sefii institutiilor din subordine, urmand ca apoi sa isi anunte proiectele pentru acest mandat.

 Fostul prefect de Buzau, George Sava, a fost demis miercuri, 29 iunie, de Guvern, odata cu prefectul de Prahova si subprefectul de Neamt.

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*