O fetita de un an are nevoie de ajutor pentru un transplant de maduva care ii va salva viata

6 septembrie 2016 | 0 comentarii |

A fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica, iar singura sa sansa de supravietuire consta in aceasta procedura pentru care familia mai are insa nevoie de aproximativ 26.000 de euro.

 

simona MitroniciSperantele unor parinti a caror viata a fost radical transformata dupa ce medici i-au fixat fetitei lor diagnosticul de leucemie limfoblastica sunt legate acum de generozitatea semenilor la care au facut apel prin intermediul unei asociatii umanitare, in dorinta de a strange ultimii 26.000 de euro care le mai sunt necesari pentru a achita costurile unui transplant de maduva in Trucia.

La varsta de doar un an, Simona Mitronici a fost diagnosticata cu aceasta cumplita boala, iar in urma demersurilor pe care le-au facut dupa ce au aflat aceasta veste, parintii au gasit o clinica in Turcia unde fetita poate beneficia de un transplant de maduva, insa costurile operatiei si tratamentului se ridica la 120.000 de euro.

Pentru ca singura speranta era legata de aceasta interventie, oamenii s-au zbatut si si-au folosit toate resursele pentru a face rost de aceasta suma care nu este la indemana oricui.

 

simona MitroniciCu ajutorul mai multor prieteni si oameni cu suflet mare din Romania dar si din Republica Moldova, au reusit sa stranga pana in prezent peste 94.000 de euro, insa timpul le este cel mai mare dusman, dupa boala care macina trupul copilului. Multunita acestei sume, fetita a fost internata la clinica din Turcia unde se afla sub tratament, iar la inceputul lunii viitoare a fost programata pentru transplantul medular, insa mai este nevoie de aproximativ 26.000 de euro pentru a putea fi acoperita toate costurile. Din suma necesara de 120.000 de euro s-au strans pana in prezent 80 la suta, iar acum doar cele 20 de procente care mai sunt necesare pot face diferenta intre viata si moarte.

Pentru ca balanta sa incline in partea favorabila, mai este necesar un efort pentru strangerea acestei diferente, motiv pentru care parintii fac apel catre toti oamenii cu suflet mare care doresc sa le ajute copilul sa traiasca.

 

simona MitroniciDonatiile pentru salvarea Simonei se pot face pe platforma oficiala a campaniei, https://salveazaoinima.ro/campaigns/simona-mitronici/ sau prin trimiterea unui simplu SMS de 2 Euro, la 8832, cu mesajul „Simona”. De asemenea, donatii pot fi facute si in conturile bancare ale asociatiei Salveaza o inima: RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari americani), deschise la Banca Transilvania.

De cand am aflat cumplita veste, nu mai putem dormi noaptea. Mi-e atat de teama, incat o strang tare la piept si ma rog la Dumnezeu sa nu imi ia copilul. Ajunsesem la capatul puterilor si Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile, scotandu-ne in cale mii de oameni care ne ajuta copilul sa se faca bine. Sperantele noastre au reinviat si mai este o luna pana cand trebuie sa trecem cel mai greu obstacol din viata noastra. Pana atunci, va rugam din suflet sa ne sprijiniti cu o donaţie cat de mica pentru a putea face transplantul de maduva. Va suntem profund recunoscatori pentru tot sprijinul acordat este mesajul transmis din Turcia de mama fetitei.

 


Categorii: Actual, Asociatii

Adaugati un comentariu


 

*