O luna plina de promotii, la Clinica New Medical

8 februarie 2016 | 0 comentarii |

Clinica vine cu oferte speciale in sprijinul buzoienilor bolnavi de diabet, al celor cu afectiuni tiroidiene si al celor loviti de afectiuni ORL in weekend.

 

Dr. Andrei Micu

Dr. Andrei Micu

Stim cu totii ca diabetul si bolile de nutritie afecteaza un numar impresionant de romani, iar peste 22.000 de buzoieni sunt in evidentele medicilor diabetologi.  Pentru a le usura suferinta si a-i scuti de anumite cheltuieli cu analizele, Clinica Mew Medical ofera, in luna februarie, oricarui pacient care se solicita o consultatie la medicul diabetolog Micu Andrei si are bilet de trimitere catre diabetologie (clinica avand contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate), o analiza a glicemiei si o hemoglobina glicozilata cu 22 lei in loc de 35 lei cat costa ambele analize in mod normal. Analizele vor fi efectuate in laboratorul propriu, dotat cu aparatura de ultima generatie.

Prin aceste promotii vrem sa incurajam oamenii sa-si faca o consultatie si cele doua analize, incercand sa descoperim dar mai cu seama sa luptam eficient impotriva diabetului zaharat”, explica directorul New Medical, Daniel Dobref.

 

Daniel DobrefAnalizele cu pret promotional  nu sunt insa singurele facilitati acordate de clinica buzoiana in aceasta perioada. „Pentru ca de cele mai multe ori copiii se imbolnavesc vineri noaptea sau sambata si atunci nu stim incotro sa mergem cu acestia, incercam sa venim in ajutorul micilor pacienti, dar si al adultilor, astfel ca  in prima si a treia sambata din luna, medicul nostru ORL-list va oferi consultatii incepand cu ora 8.30 dimineata”, explica Daniel Dobref.

Managerul clinicii spune ca tot in aceasta luna, pacientilor cu afectiuni endocrine li se ofera posibilitatea depistarii precoce a disfunctionalitatilor tiroidiene, astfel ca in saptamana 08-12 februarie 2016, acestia au la dispozitie un pachet de investigatii format din urmatoarele analize: T3, FT4, TSH si ATPO la un pret de 95 lei, in loc de 140 cat costa in mod normal, pentru 50 de pacienti.

Programarile se pot face la sediul clinicii, din Str. Stadionului, nr. 102, sau la telefon 0338.101.164 sau 0772.153.310

 


Categorii: Actual, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*