O noua echipa la conducerea Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie

Interesant este ca din noua echipa de conducere a Patronatului fac parte medici aflati si in conducerea Societatii Nationale a Medicilor de Familie…

 

Dr. Doina Mihaila

Dr. Doina Mihaila

Incepand de vineri, 3 iulie, Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie are o noua conducere, desemnata in urma alegerilor care au avut loc la Cluj-Napoca. Anuntul a fost facut astazi, prin intermediul unui comunicat oficial, semnat de noul presedinte, medicul Doina Ileana Mihaila, care a mai detinut aceasta functie.

Potrivit comunicatului amintit, data alegerilor pentru desemnarea noii conduceri nu a fost aleasa intamplator, dorindu-se ca aceasta sa fie in preajma a doua evenimente importante, mai precis, Ziua Nationala a Medicului de Familie si data la care Societatea Nationala de Medicina Familiei, numita in comunicat organizatia geamana”, implineste 25 de ani. Totodata, nici alegerea Clujului ca loc de desfasurare a alegerilor nu a fost intamplatoare, ci s-a datorat faptului ca municipiul este declarat in acest an Capitala europeana a tineretului, simbolizand astfel faptul ca FNPMF va continua lupta pentru drepturile medicilor de familie, cu forte proaspete si intinerite.

 

medic de familie consultReprezentantii filialelor judetene ale Patronatului Medicilor de Familie au fost chemati, vineri, sa isi aleaga noua conducere, care ii va coordona in urmatorul mandat. In urma alegerilor a fost desemnat atat noul presedinte cat si consiliul director.

Astfel, medicul bucurestean Doina Ileana Mihaila a fost desemnat noul presedinte al federatiei patronale, functiile de vicepresedinti urmand a fi ocupate de catre medicii Mariana Pircalabu din Bucuresti, Adrian Grom din Vaslui si Catalin Petrencic din Calarasi. Totodata, membri in consiliul director au fost alesi medicii Adriana Dana Dogaru din Dolj, Daciana Toma din Bucuresti, Ileana Efrim, tot din Bucuresti, Rozalia Niculescu din Salaj si Fabian Schnelbach din Prahova, iar functia de cenzor i-a fost incredintata lui Vasile Blaga, din Satu Mare.

Ceea ce atrage atentia este faptul ca din noua structura de conducere a Patronatului fac parte si medici de familie care reprezinta Societatea Nationala de Medicina Familiei, la varf… Apropierea dintre cele doua organizatii este subliniata, de altfel, si in comunicatul FNPMF, in care se subliniaza faptul ca noua conducere va continua lupta alaturi de Societatea Nationala de Medicina Familiei „pentru ca medicul de familie, atat ca profesionist cat si ca manager, sa fie bine reprezentat la nivel national in toate demersurile care se fac in numele lui”.

 


Adaugati un comentariu


 

*