O noua editie a Campionatului de Bine se pregateste de start

7 noiembrie 2016 | 0 comentarii |

Este vorba de o campanie desfasurata de Bursa Binelui si adresata organizatiilor interesate sa obtina donatii pentru finantarea de proiecte caritabile

 

bursa binelui (1)Bursa Binelui, platforma on-line de donatii pentru care nu se percep comisioane, a anuntat lansarea celei de-a patra editii a Campionatului de Bine, competitie dedicata organizatiilor neguvernamentale care doresc sa isi finanteze proiectele prin intermediul donatiilor individuale.

Campionatul de Bine se va desfasura in perioada 6 decembrie 201620 februarie 2017, sesiunea de inscriere fiind deschisa intre 17 noiembrie si 5 decembrie. Premiile constau in dublarea sumelor atrase din donatii de catre organizatiile participante in campionat, in limita a 5.000 de euro, fiind recompensate primele trei proiecte care reusesc sa adune cele mai multe donatii individuale.

La cele trei editii de pana acum ale Campionatului de Bine, organizatiile si proiectele inscrise in competitie au strans donatii in valoare de 180.000 de euro, valoarea totala a premiilor acordate de catre BCR castigatorilor fiind de inca 45.000 de euro.

 

Linda Liukas

Linda Liukas

Cu ocazia lansarii celei de-a patra editii a competitiei, Bursa Binelui organizeaza si un workshop dedicat organizatiilor neguvernamentale,  eveniment ce va avea loc in data de 17 noiembrie.

Invitat special la acest workshop va fi Linda Liukas, fondatorul Rails Girls, un fenomen global adresat tinerelor femei in vederea alfabetizarii acestora in programare. Aceasta va sustine o sesiune despre fundraising si crearea, angajarea si fidelizarea comunitatilor.

Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii si-au propus sa ofere organizatiilor neguvernamentale atat un instrument util in procesul de fundraising, cat si o platforma de continut, de informare, care sa ajute in tot procesul de management al unei organizatii cu caracter social.

Castigatorii celor trei editii ale Campionatului de Bine au fost asociatia Hercules, Fundatia de Dezvoltare Locala Speranta, Asociatia Prietenia, Asociatia Romana Impotriva Leucemiei – ARIL, Asociatia SOS Infertilitatea, Asociatia Kogayon, Asociatia Scoala mamei Junior si Fundatia Bucuria Darului.

 

bursa binelui (1)Campionatul de Bine este o competitie pentru strangerea de donatii adresata ONG-urilor din Romania, urmarind sa transforme organizatiile in proprii fundraiseri in vederea atragerii de donatii. Campionatul este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, platforma de donatii necomisionabile dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Bursa Binelui este singura platforma on-line care permite donatiile fara comisioane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici  de  5 –10 lei, pentru sustinerea financiara a unei cauze. Suma minima care poate fi donata este de 5 lei, iar toata tranzactia este suta la suta securizata si nu se percepe niciun fel de comision.

 


Categorii: Actual, Organizatii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*