O noua editie a Scolii de Vara la Antibiotice Iasi

Cursurile se adreseaza tinerilor absolventi sau studentilor de la facultatile de Farmacie, Medicina, Chimie, Biologie, Inginerie Chimica sau Protectia Mediului.

 

Compania Antibiotice Iasi, cel mai cunoscut producator autohton de pe piata farmaceutica, a anuntat ca a inceput pregatirile pentru cea de-a opta editie a Scolii de Vara, eveniment pe care il organizeaza anual, pentru a veni in sprijinul tinerilor specialisti.

Anul acesta, Scoala de Vara va avea loc in perioada iulie – august, iar producatorul iesean de medicamente a inceput deja inscrierile pentru aceasta noua editie. Evenimentul se adreseaza tinerilor abscolventi sau studentilor din ani terminali de la facultatile de Farmacie, Medicina, Chimie, Biologie, Inginerie chimica si Protectia mediului – specializarile Chimia si ingineria substantelor organice, Inginerie chimica, Inginerie biochimica.

Pentru a se inscrie la scoala de vara, tinerii absolventi trebuie sa fi obtinut cel putin media 8 (opt) la examenul de licenta sau de master, iar in cazul studentilor, media anilor de studiu trebuie sa fie minim 8 (opt), certificata pe baza de adeverinta eliberata de institutia de invatamant. De asemenea, este necesara si o recomandare din partea cadrelor didactice din unitatea de invatamant, pentru studentii din anii finali.

 

Studentii si absolventii interesati de cursurile si workshopurile organizate de Antibiotice vor trimite un  CV si o scrisoare de intentie, insotite de copie dupa documentul de absolvire sau adeverinta de student si o recomandare din partea institutiei de invatamant pentru studentii din anii terminali, fie pe adresa companiei din strada Valea Lupului, nr. 1, cod 707410, Directia Resurse Umane, fie prin fax, la numarul  0232-209633, sau prin e–mail, la adresa resurse.umane@antibiotice.ro.

Data limita pana la care pot fi trimise documentele de inscriere este 26 iunie, iar  relatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon  0232.209.300 sau 0232.209.211.

Reprezentantii companiei mentioneaza ca selectia candidatilor se va face prin evaluarea dosarelor si/ sau un interviu. Participarea la Scoala de Vara va fi gratuita, iar cursurile se vor desfasura, pe intreaga perioada, de luni pana vineri, cu o durata medie de 3 ore pe zi.

 

 

Cursurile si workshop-urile se vor desfasura la sediul companiei Antibiotice din Iasi, iar la final, participantii vor sustine o proba de evaluare a cunostintelor, ce constituie preselectie pentru concursurile viitoare in scopul angajarii pe posturi disponibile in cadrul societatii.

Lectori vor fi angajati din cadrul companiei, care vor oferi informatii diverse din multiple domenii, asigurarea si controlul calitatii in industria farmaceutica, tehnica farmaceutica aplicata si metode de formulare farmaceutica, metode de analiza, instrumente si tehnici de laborator, tehnologie si echipamente din industria farmaceutica, farmacovigilenta, cercetare clinica in vederea autorizarii medicamentelor, autorizarea medicamentelor, legislatie si aspecte regulatorii in domeniul farmaceutic, biotehnologii si procese biologice in industria farmaceutica.

Prin organizarea anuala a acestui eveniment, compania ieseana isi propune sa ofere viitorilor specialisti oportunitatea completarii pregatirii universitare cu o serie de concepte profesionale si reglementari specifice industriei farmaceutice, concomitent cu dezvoltarea unor aptitudini si acumularea de cunostinte utile in vederea unei posibile cariere in domeniul farmaceutic.

 


Adaugati un comentariu


 

*