O nouă policlinică Regina Maria, în Capitală

Este a doua unitate medicală pe care rețeaua de sănătate privată o deschide în acest an, iar investiția se ridică la un milion de euro.

 

Într-o perioadă în care, atât sistemul public de sănătate, cât și cel privat, sunt puse la grea încercare, rețeaua de sănătate privată Regina Maria a anunțat inaugurarea unei noi policlinici în București, acesta fiind a doua facilitate medicală deschisă de operatorul privat în cursul acestui an.

Noua policlinică funcționează în zona de nord a Capitalei, în Piața Charles de Gaulle, nr. 4-6, sub denumirea de Policlinica Regina Maria Primăverii. Aceasta preia operațiunile Policlinicii Dorobanți, extinzându-și capacitatea cu mai multe cabinete și specialități, precum și o echipă de specialiști mult mai numeroasă.

Investiția totală s-a ridicat la un milion de euro, noua policlinică având o suprafață totală de 1.165 de metri pătrați dispuși pe patru etaje, având 33 de cabinete medicale, precum și cabinete de recoltare a analizelor medicale pentru adulți și pentru copii.

 

În ceea ce privește dotarea cabinetelor, reprezentanții companiei spun că acestea dispun de echipamente performante, de ultimă generație, cu ajutorul cărora se pot efectua investigații elaborate pentru numeroase specialități medicale.

Echipa de specialiști a policlinicii este formată din 110 medici specializați în medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet și boli metabolice, reumatologie, alergologie și imunologie, radiologie, chirurgie și ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică și ecografie cardiacă pentru copii.

 

Fady Kreih

Fady Chreih, managerul rețelei de sănătate privată a precizat că, până la sfârșitul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii va avea aproximativ 150 de medici, urmând să crească și numărul specialităților medicale.

Prin deschiderea Policlinicii Regina Maria Primăverii ne mărim amprenta în București și capacitatea de deservire a pacienților din capitală. Este a doua deschidere pe care o realizăm în acest an, într-un efort consistent de a nu opri investițiile într-o perioadă dificilă operațional și de a continua să fim acolo unde pacienții au nevoie de noi. Experiența specialiștilor din cadrul Policlinicii Regina Maria Primăverii este un garant al seriozității și excelenței medicale, prin preocuparea continuă pentru sănătatea pacienților. Astfel, aceștia vor putea beneficia de o echipă medicală extinsă, servicii integrate și o multitudine de specialități într-o locație spațioasă, în proximitatea mijloacelor de transport în comun”, a mai declarat acesta.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*