Gral Medical inaugurează un nou spital

13 iulie 2019 | 0 comentarii |

Acesta va avea 10 paturi dedicate pacienților cu cancer de tiroidă, iar investiția se ridică la un milion de euro.

 

Gral Medical, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, inaugurează, luna viitoare, o nouă investiție, în Capitală.

În august 2019 vom inaugura oficial spitalul OncoFort Caloian, după ce, în primul semestru, a fost inaugurat spitalul OncoFort Pitești, primul spital oncologic de tip greenfield, proiecte ce au cumulat un efort investiţional de 6 milioane de euro“, potrivit reprezentanților Gral Medical.

Spitalul OncoFort Piteşti, inaugurat oficial pe 11 iunie, reprezintă o investiție de peste 5 milioane de euro și este cel mai mare spital oncologic din Județul Argeș. Are o capacitate de 10 paturi și poate oferi, lunar, tratament oncologic pentru aproximativ 300 de pacienți. Serviciile medicale oferite sunt dedicate diagnosticului precoce şi al tratamentului ţintit din sfera oncologică : (3D-IMRT-VMAT), chimioterapie, imagistică de top (RMN 16 canale şi CT 64 slice-uri) şi analize medicale în laboratorul propriu de urgenţă.

 

Grupul Gral Medical a finalizat primul semestru din acest an cu afaceri de 80 de milioane de lei, în creştere cu 14% faţă de perioada similară a anului trecut. Potrivit oficialilor companiei, cele mai însemnate creșteri au fost realizate „pe segmentul oncologic (reţeaua de centre şi spitale OncoFort) şi analize medicale de laborator. Totodată s-a menţinut creşterea peste medie şi în centrele din provincie prin reţeaua de clinici, spitale, laboratoare şi centre de recoltare“.

Și numărul de pacienţi a fost mai mare cu 10% în prima jumătate a anului, cele mai solicitate ser­vicii fiind analizele medicale speciale, cele de anatomie patologică, biologie moleculară, dar şi serviciile de spitalizare de zi.

Pentru anul 2019, grupul Gral Medical şi-a bugetat venituri de 175 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de anul anterior, iar investiţiile alocate pentru următoarea perioadă, pentru extinderea spitalului din capitală şi deschiderea de centre noi în provincie se ridică la 3,5 milioane de euro.

Gral Medical, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața serviciilor medicale private din România, este lider pe segmentul oncologic și deține o rețea naţională de centre medicale ce cuprinde 14 laboratoare, 28 centre regionale de recoltare, 14 clinici specializate şi 5 spitale OncoFort, în care lucrează peste 1.200 de medici si asistente medicale.

 


Adaugati un comentariu


 

*