Rețeaua de sănătate Regina Maria se extinde în Craiova, Bihor și Maramureș

23 octombrie 2019 | 0 comentarii |

Prin achiziționarea clinicii Gastro Center din Craiova  și a grupului de Laboratoare Biostandard din Oradea, operatorul privat de sănătate își extinde portofoliul în 20 de județe.  

 

Fady Chreih

Rețeaua de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare operator privat de sănătate din România, anunță că își extinde activitatea la nivel național, prin două noi achiziții importante din punct de vedere al portofoliului de servicii, al specialităților medicale oferite și a poziției geografice.

Prin preluarea clinicii GastroCenter din Craiova, un centru regional dedicat specialității Gastroentorologie, și a rețelei de laboratoare Biostandard, cu unități în Bihor și Maramureș.

„Aceste două achiziții au loc într-un moment foarte potrivit în strategia de extindere a Rețelei de sănătate Regina Maria. Vorbim de GastroCenter, un centru de excelență care ne întărește poziția în Craiova, punct cheie pe harta dezvoltării noastre, și de Laboratoarele Biostandard, un reper în ceea ce înseamnă analizele de laborator în zona de Nord-Vest a țării. Primim astfel doi noi membri de valoare în comunitatea REGINA MARIA, și echipe cu experiență bogată, deopotrivă practică și academică, pe care ne bazăm în misiunea noastră de a oferi servicii medicale de calitate ridicată la nivel național”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

 

GastroCenter Craiova

Preluarea clinicii GastroCenter crește capacitatea de a oferi servicii de specialitate în regiunea Olteniei, unde rețeaua de sănătate este deja prezentă prin Centrul de Medicina Muncii, Policlinica Centrală și Policlinica Universității.

Clinica GastroCenter, fondată în anul 2012, este printre singurele centre din Oltenia în cadrul căreia sunt disponibile proceduri de endoscopie ultrasonografică (ecoendoscopie) utilizate în gastroenterologie şi pneumologie”, explică reprezentanții operatorului privat de sănătate.

Cei 17 medici care formează echipa clinicii craiovene oferă servicii medicale în specialitățile Gastroenterologie, Chirurgie/Proctologie, Pneumologie, Cardiologie și Medicină Internă și oferă un spectru larg de proceduri de diagnosticare și tratament în gastroenterologie şi hepatologie.

 

Laborator Biostandard Baia Mare

Pe de altă parte, integrarea Grupului de Laboratoare Biostandard, cu un business de circa 1,5 milioane euro în 2018, aduce rețelei Regina Maria consolidarea liniei de servicii medicale de laborator oferite în partea de nord-vest a țării, cu specialități precum Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie și Biologie Moleculară.

Grupul Biostandard deține trei laboratoare în Oradea, Baia Mare și Beiuș și patru puncte de recoltare, dintre care trei în Oradea și unul în Sighetul Marmației. Are o echipă de peste 30 de specialiști, colaborează cu mai mult de 20 de clinici la nivel regional și deservește zilnic circa 450 de pacienți.

Rețeaua Regina Maria operează prin propriile locații în peste 20 de județe, depășind 30 de achiziții realizate și integrate pe plan local și are acoperire națională prin intermediul a 290 de clinici partenere.

Este singurul operator cu trei spitale acreditate internațional, iar prin strategia de dezvoltare organică și de achiziții la nivel național, a preluat, în ultimii ani, zeci de unități medicale pe care le-a integrat cu succes, devenind astfel singurul furnizor medical privat cu o asemenea expertiză în fuziuni și achiziții. Această strategie presupune identificarea și integrarea de jucători specializați, care oferă servicii medicale de o calitate superioară și constantă, și este susținută prin investiții solide în tehnică și extinderea portofoliului de servicii.

 


Adaugati un comentariu


 

*