Oportunitati de angajare la Cambridge University Hospitals

19 octombrie 2015 | 0 comentarii |

Unitatea medicala, una dintre cele mai prestigioase din Marea Britanie, a anuntat ca recruteaza asistenti medicali generalisti, atat din randul celor cu experianta, cat si debutanti.

 

CambridgeAsistentii medicali care in aceasta perioada sunt in cautarea unei oportunitati pentru a-si gasi un loc de munca in strainatate, pot lua in calcul si ofereta celei mai prestigioase unitati medicale din Marea Britanie afiliate unei institutii de invatamant de renume mondial. Este vorba de Cambridge University Hospitals, care a anuntat ca recruteaza asistenti medicali generalisti pentru a lucra cu contract de munca full-time in sectiile de Oncologie, Neurologie, Medicina Generala, Chirurgie si Cardiologie. Oferta se adreseaza atat asistentilor medicali cu experienta cat si celor debutanti, cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca viitorii candidati fiind o buna cunoastere a limbii engleze, cel putin nivelul 2, diploma de asistent medical si inregistrarea in Nurse and Midwifery Council, organizatia profesionala a asistentilor medicali din Marea Britanie.

Interviurile de angajare cu reprezentantii spitalului se vor tine on-line pe Skype pe 21 octombrie, mai multe detalii in acest sens fiind disponibile pe site-ul oficial al unitatii medicale, la sectiunea „working for us”.

 

spitalOferta spitalului universitar din Cambridge pentru asistentii care isi doresc sa lucreze aici, include salarii cuprinse intre intre 21,692 si 28,180 de lire sterline pentru un program de 37,5 ore pe saptamana, plata aditionala a orelor suplimentare si a garzilor, contract pe o perioada nedeterminata, program amplu de insertie la locul de munca si oportunitati de dezvoltare.

Totodata, printre avantajele oferite de angajator se numara si o luna de cazare gratuita, 400 de lire sterline alocatie de relocare, acces gratuit la sala de sport si relaxare din incinta spitalului.

Unitatea medicala este unul din cele mai renumite spitale din Marea Britanie, cunoscut pentru tratamentul de specialitate oferit pacientilor sai, fiind de asemenea un spital universitar cu o reputatie internationala. Cambridge University Hospital detine totodata si un centru amplu de cercetare biomedicala creat de guvern.

 

Cambridge University Hospitals NHS Foundation Trust in special measuresCei care doresc sa aplice pentru unul dintre posturile de asistenti medicali disponibile la spitalul britanic trebuie sa mai stie ca acesta este situat la mica distanta de Aeroportul Stansted, care are curse catre si dinspre Bucuresti  si ca distanta pana la Londra poate fi parcursa cu trenul in doar 45 de minute.

Regiunea Cambridge a fost inclusa in planurile nationale de dezvoltare implementate de guvern, planuri ce prevad constructia a 47.000 de noi locuinte si aparitia a 50.000 de noi locuri de munca pentru urmatorii 10 ani.

In prezentarea de pe site-ul spitalului se arata ca aici se pune mare pret si pe activitatea asistentilor medicali, careia i se datoreaza in mare masura faptul ca unitatea a devenit „unul dintre cele mai importante spitale din Marea Britanie in ceea ce priveste atentia oferita pacientilor incepand de la maternitate pana la chirurgie si tratarea de specialitate al cancerului”.


Categorii: Actual, Jobs, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*