Opt candidați, pe șase posturi de asistent pentru Laboratorul de Radiologie al SJU Buzău

Patru dintre posturile pe care vor concura sunt nou înființate, în cadrul punctului de lucru RMN care urmează a fi dat în folosință luna aceasta.

 

Aparatul RMN a fost adus la Spitalul Județean de Urgență Buzău, a fost instalat, iar în această perioadă se fac probe, pentru ca în momentulîn care va fi accesibil pacienților să funcționeze fără probleme. În paralel, la unitatea medicală s-a încheiat, zilele acestea, etapa de selecție a dosarelor pentru concursul de angajare a șase asistenți medicali în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală. Din nouă candidați înscriși inițial au rămas în cursă numai opt. Motivul pentru care unul dintre candidați a fost respins la selecția dosarelor este faptul că nu a putut face dovada vechimii de cel puțin 6 luni ca assitent medical de radiologie. Acesta poate contesta decizia până la data de 4 iunie, ora 11.00. În rest, dosarele celorlalți opt candidați au fost admise, aceștia urmând să susțină prima probă a concursului în data de 6 iunie, începând cu ora 10.00.

Patru dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul punctului de lucru RMN, care urmează a fi dat în folosință luna aceasta, după ce procedurile de instalare, calibrare și testare a noului aparat primit în dotare de SJU vor fi finalizate. Este vorba de patru posturi de asistent medical principal, iar concurența va este de unul pe loc, fiind înscriși patru candidați, astfel că fiecare dintre aceștia va obține postul dorit dacă va reuși să obțină cel puțin 50 de puncte la proba scrisă și tot atâtea la cea de interviu, acesta fiind baremul minim pentru promovare.

 

Totodată, SJU Buzău va mai organiza concurs și pentru ocuparea unui post de asistent medical principal în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică, post pentru care s-au înscris doi candidați.

Tot doi candidați au rămas pe listă și pentru postul de asistent medical scos la concurs în cadrul aceluiași laborator, după ce dosarul celui de-la treilea candidat înscris a fost respins din motivele menționate mai sus.

Miercuri, 6 iunie, va avea loc proba scrisă a concursului pentru toți candidații ale căror dosare au fost admise, iar examenul se va susține în sala de ședințe a spitalului județean. Candidații trebuie să fie prezenți în sală la ora 9.30, când se va face apelul nominal și li se vor verifica actele de identitate, pe care aceștia trebuie să le aibă asupra lor.

 

Rezultatele la proba scrisă vor fi anunțate a doua zi, pe 7 iunie, iar în data de 8 inie vor putea fi depuse eventualele contestații, ale căror rezultate vor fi afișate pe 11 iunie.

Candidații care vor obține cel puțin 50 de puncte la proba scrisă se vor califica pentru proba de interviu, care va avea loc pe data de 12 iunie, ale cărei rezultate vor fi afișate a doua zi. Candidații nemulțumiți vor putea depune contestații până pe data de 14 iunie. Acestea vor fi soluționate până în ziua următoare, iar la data de 18 iunie vor fi anunțate rezultatele finale ale concursului de angajare.

Reamintim că la sfârșitul lunii aprilie, organigrama SJU Buzău s-a extins cu un număr de cinci specialiști în radiologie, pentru a acoperi numărul de personal necesar noului punct RMN. Patru dintre aceste posturi sunt cele de asistent medical principal, pentru care se va susține concurs saptămâna viitoare, acestea fiin completate cu un post de medic specialist.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*