SJU Buzău face angajări pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală

Patru dintre posturile de asistenți medicali radiologie scoase la concurs vor fi în cadrul noului punct RMN, care urmează a fi dat în folosință în cursul lunii viitoare.

 

În această perioadă sunt în plină desfășurare lucrările de instalare a noului aparat RMN la sediul Spitalului Județean de Urgență Buzau, primit de unitatea medicală buzoiană prin programul de dotare a Secțiilor de Radiologie a spitalelor. Se preconizează că, la jumătatea lunii viitoare, pacienții buzoieni vor putea face primele investigații în cadrul noului centru RMN care va funcționa la SJU Buzău, până atunci fiind necesară efectuarea operațiunilor de calibrare de și testare a noului aparat atribuit unității medicale de Ministerul Sănătății.

În paralel cu procedurile tehnice impuse de instalarea și testarea aparatului RMN, SJU Buzău a demarat și procedurile administrative, în vederea asigurării personalului necesar bunei funcționări a noului centru, care va funcționa în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al spitalului, de la parterul Ambulatoriului de specialitate integrat. Astfel, după ce Consiliul Județean a aprobat, în sedința de la finele lunii trecute, extinderea organigramei SJU Buzău, unitatea medicală a anunțat scoaterea la concurs a primelor posturi în cadrul laboratorului de imagistică medicală.

 

Este vorba de șase posturi vacante de asistenți medicali, patru dintre acestea fiind pentru centrul RMN ce urmează a fi dat în folosință luna viitoare.

Se va organiza, astfel, la începutul lunii viitoare, concursul patru posturi de asistent medical principal, SJU Buzău urmând să mai organizeze concurs și pentru un post de asistent medical și un altul de asistent medical principal, în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală.

Perioada de înscrieri este în plină desfășurare, candidații interesați putându-și depune dosarele la Serviciul Resurse Umane al spitalului, până la data de 25 mai, ora 12.00.

În anunțul publicat pe site-ul SJU Buzău se mai precizează că taxa de participare la concurs este de 50 de lei.

 

După încheierea perioadei de înscrieri, până la data de 30 mai se va desfăsura selecția dosarelor, iar rezultatele acestei prime etape se vor afișa pe 31 mai. Eventualele contestații vor fi depuse până la data de 4 iunie, iar rezultatele se vor afișa a doua zi.

Proba scrisă se va desfășura în data de 6 iunie, începând cu ora 10.00, constând în redactarea unei lucrări sau în rezolvarea unor teste grilă. Lucrările vor fi notate cu un punctaj de la 0 la 100 de puncte, iar pentru promovarea acestei probe este obligatorie obținerea a cel puțin 50 de puncte. Pe 7 iunie se vor afișa rezultatele la proba scrisă, iar contestațile vor putea fi depuse în zilele de 7 și 8 iunie, urmând ca rezultatele soluționării lor să se afișeze pe 11 iunie.

Va urma proba de interviu, pe 12 iunie, unde obținerea a cel puțin 50 de puncte va fi din nou condiție obligatorie pentru promovare. Rezultatele la interviu se vor afișa pe 13 iunie, contestațiile vor putea fi depuse până a doua zi, iar rezultatele acestora se vor afișa pe 15 iunie, pentru ca rezultatele finale ale concursului de angajare să fie publicate pe 18 iunie.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*