Rezultatele excelente la concursul pentru posturile de asistenți radiologie la SJU Buzău

Toate cele șase posturi scoase le concurs au fost ocupate, iar candidații care au fost admiși au dovedit că au o bună pregătire profesională.

 

Spitalul Județean de Urgență Buzău a publicat rezultatele finale ale concursului de angajare pe posturile de asistent medical disponibile în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală. Patru dintre acestea sunt posturi nou înființate, pentru asigurarea necesarului de personal în cadrul punctului de lucru RMN ce umează a fi deschis în prima zi a lunii viitoare.

Pentru cele șase posturi scoase la concurs s-au înscris opt candidați, iar conform listei cu rezultatele finale, toate cele șase posturi au fost ocupate în urma susținerii celor două probe de concurs. Candidații au dat dovadă de o bună pregătire, toți cei admiși obținând punctaje bune, cea mai mică notare fiind de 88,50 de puncte.

Pentru cele patru posturi de asistent medical principal de la punctul de lucru RMN, concurența a fost de un candidat pe loc, astfel că, pentru fiecare din cei patru concurenți era suficient să obțină cel puțin 50 de puncte la proba scrisă și la cea de interviu, acesta fiind baremul minim de promovare.

 

Candidații s-au pregătit însă temeinic, iar dovadă stau rezultatele foarte bune obținute de aceștia. Cel mai bun punctaj l-a obținut Adina Stanciu, notată cu 93 de puncte la proba scrisă și 100 de puncte la interviu, rezultând astfel punctajul final de 96,50. Pe locul al doilea s-a clasat Crina Apostol, cu 94,75 de puncte care, deși a obținut o notare mai bună la scris – 95 de puncte, a pierdut puțin din avantaj la interviu, unde a obținut 94,50 de puncte.

Lista este completată de Carmen Iuliana Curcă, cu un punctaj general de 89,25 de puncte, urmată de Ana Maria Riciu, cu 88,50 de puncte.

Toate cele patru candidate au obținut, astfel, cu rezultate excelente dreptul de a ocupa posturile pentru care au concurat și au la dispoziție 15 zile pentru a se prezenta la sediul unității medicale și a-și lua în primire noile locuri de muncă.

 

Alte două posturi au fost scoase la concurs în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică al spitalului, respectiv, un post de asistent medical principal și unul de asistent medical. Pe aceste posturi concurența a fost de doi candidați pe loc, pentru fiecare post fiind depuse câte două dosare de înscriere.

Astfel pentru postul de asistent medical principal au concurat Mirela Preda și Andi Valentin Dragu, acesta din urmă fiind respins în urma celor două probe susținute. Diferența a făcut-o proba scrisă, la care Mirela Preda a fost notată cu 93 de puncte, în timp ce contracandidatul său a reușit să obțină 67 de puncte. La interviu, cei doi candidați au obținut punctaje foarte apropiate, Mirela Preda fiind notată cu 97,75, iar Andi Valentin Dragu cu 97,50. Prin umare, cu o notă finală de  95,37, Mirela Preda a fost declarată admisă, în timp ce contracandidatul său a fost respins, deși a obținut un punctaj de 82,25.

Pentru postul de asistent medical în cadrul aceluiași laborator au concurat tot doi candidați, dar de această dată lucrurile au fost mai simple. În uma probei scrise, Maiana Tănăsescu a fost notată cu 94 de puncte, iar Sorin Ioniță cu doar 59 de puncte, iar la proba de interviu, acesta din urmă nu s-a mai prezentat. Candidata rămasă în cursă a obținut 97 de puncte la această probă și a fost declarată admisă, cu un punctaj final de 95,50.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*