Peste 2.000 de buzoieni au cantat si au dansat la Concertul Caritabil al lui Horia Brenciu

23 decembrie 2013 | 0 comentarii |

Consiliul Judetean a oferit astfel buzoienilor un cadou de Craciun, iar banii obtinuti din vanzarea biletelor, peste 60.000 de lei, vor fi folositi pentru modernizarea sectiei de Chirurgie-Ortopedie Pediatrica de la Spitalul Judetean de Urgenta.

 

Horia Brenciu

Buzoienii care au participat duminica seara la concertul sustinut de Horia Brenciu au doua motive sa fie multumiti, in primul rand pentru ca au avut ocazia sa asiste la un show incendiar, si in al doilea rand, pentru ca banii pe care i-au investit in bilete vor fi folositi pentru a mai alina din suferinta unor copii care ajung sa fie internati la sectia de Chirurgie-Ortopedie Pediatrica a Spitalului Judetean. Aceasta pentru ca spectacolul a fost unul organizat in scop caritabil, iar toti banii care s-au strans in urma vanzarii biletelor vor fi chetuiti pentru reabilitarea si modernizarea respectivei sectii a spitalului.

De organizarea concertului s-a ocupat Consiliul Judetean, in colaborare cu ONG-ul Pro Green Terra, reusita fiind una garantata, avand in vedere numele protagonistului principal.

Inca din primele zile in care au fost puse in vanzare, cele peste 2.000 de bilete  s-au epuizat rapid, asa ca Sala Sporturilor a fost arhiplina duminica seara. Printre spectatori s-au numarat si reprezentanti ai administretiei locale, presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bigiu si directorul interimar al Spitalului Judetean, Cosmin Ursachescu, fiind doar doi dintre ei.

Inca de la primele acorduri, Horia Brenciu a reusit sa-i ridice de pe scaune pe spectatori, acestia cantand si dansand impreuna cu artistul pana la finalul spectacolului, rechemandu-l pe acesta pe scena de cateva ori. La un moment dat, pe scena a urcat si buzoianca Lucia Dumitrescu, care a interpretat cateva piese in duet cu protagonistul principal.

 

_MG_9787Spectacolul a fost o reusita totala, la final , toti cei peste 2.000 de spectatori care au fost prezenti in sala plecand multumiti, unii din ei regretand doar ca recitalul nu a durat mai mult.

Avand in vedere numarul de bilete vandute se estimeaza ca suma ce urmeaza a fi investita in sectia Spitalului Judetean depaseste 60.000 de lei.

Despre scopul caritabil al evenimentului si despre motivatia alegerii destinatiei fondurilor stranse, presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bigiu a declarat: „Fiecare dintre noi sau dintre cei apropiati avem nevoie, la un moment dat, de medici si ne dorim ca serviciile medicale sa fie de calitate si sa ne fie oferite in conditii civilizate. Pentru ca Sarbatoarea Craciunului este mai ales o sarbatoare in care copiii sunt principalii beneficiari ai darurilor, anul acesta s-a decis ca suma incasata din vanzarea biletelor la concert sa fie dirijata catre Sectia de Chirurgie-Ortopedie Pediatrica. Toti ne dorim sa avem copii sanatosi, iar acum avem ocazia sa-i ajutam pe medici sa le acorde cea mai buna asistenta medicala, aceasta sectie avand nevoie de lucrari de reabilitare”.

 Anul trecut, Consiliul Judetean Buzau a organizat primul Concert caritabil de Craciun, avandu-l ca protagonist pe Stefan Banica Junior, iar cea mai mare parte din banii obtinuti din vanzarea biletelor au fost folositi pentru dotarea Sectiei Pediatrie a Spitalului Judetean.


Categorii: Actual, Eveniment

Adaugati un comentariu


 

*