Premii pentru excelenta in medicina umana si veterinara

21 mai 2017 | 0 comentarii |

La cea de-a treia editie a Galei Innovation Helth Award, elitele din domeniul medicinei umane si veterinare, precum si inovatiile in aceste domenii, au fost rasplatite cu premii si apluze.

 

Innovation Health AwardsPersonalitati din domeniile sanitar si veterinar au fost premiate, vineri, in cadrul celei de-a treia editii a Galei Innovation in Health Awards 2017.

Inovatia nu ar fi posibila fara oameni extraordinari si fara eforturile acestora de a face ca lucrurile sa se intample. Acesta este motivul pentru care alegem sa le multumim si totodata sa ii premiem pe cei care pun pasiune, ambitie, timp si dedicare proiectelor inovatoare in sistemul sanitar uman si veterinar, menite sa ofere servicii si solutii la cel mai inalt nivel pentru cresterea actului medical si a calitatii vietii”, considera organizatorii Galei.

Aproximativ 200 de personalitati ale lumii medicale, profesori, academicieni, medici, medici veterinari, farmacisti, manageri de companii, spitale, clinici si farmacii, reprezentanti ai institutiilor sanitare si sanitar-veterinare din Romania au participat la eveniment.

La nivelul sistemului sanitar din Romania avem un potential intelectual extraordinar, rezerve de inteligenta, de ambitie, ingeniozitate, ori trebuie sa onoram acest potential si sa multumim celor care zi de zi, prin munca, sacrificii, reusesc sa asigure progresul medicinei”, a afirmat Conf. univ. dr. Diana Paun, consilier de Stat in cadrul Administratiei Prezidentiale.

 

Banner-Gala-2Premiile acordate de organizatori au mers, fie catre nominalizatii celor 10 categorii si subcategorii ale Galei, in urma votului Juriului, fie au fost oferite unor personalitati ale lumii medicale, unor oameni care au sustinut inovatia intregului sistem si li s-au acirdat Premii de Excelenta si Premii Speciale.

Felicitarile, aplauzele, aprecierile si multumirile au fost „la ele acasa” pe parcursul intregului eveniment, la reusita caruia artista Doina Spataru si-a adus contributia prin interpretarea unor piese muzicale de exceptie, la saxofon…

Asa cum s-a procedat si editiile anterioare, unul dintre premii a fost acordat ministrului Sanatatii, Florian Bodog, care a fost apreciat pentru ca „a reusit sa respecte calendarul si angajamentele asumate la preluarea mandatului, iar masurile au fost adoptate si implementate”.

Prof. univ. dr. Mircea Beuran, presedintele Senatului UMF „Carol Davila”, ca si colegul sau de catedra, prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel, au fost premiati pentru excelenta in domeniul medical academic si clinic.

 

MediJobs

MediJobs

Premiati au fost si managerul Spitalului Polizu din Capitala – Nicolae Suciu, ca si managerul Spitalului Monza – Carmen Dragan, care s-a declarat surprinsa, in momentul in care a fost invitata sa-si primeasca trofeul. „Este o adevarata surpriza. Tocmai aflasem ca trebuie sa ofer un premiu si acum constat ca am primit un premiu. Sper ca in toata activitatea sa reusesc sa fiu mai aproape de colegii nostri si sa fac cat mai multe din lucrurile pe care le-am promis sa le fac in acesti patru ani”, a spus Catalina Poiana.

UMF Targu Mures, Compania Sanofi – pentru insulina bazala analog de ultima generatie,Techirghiol Farma Cosmetics, dar si presedintele Colegiului Medicilor Bucuresti – Catalina Poiana s-au numarat printre personalitatile si/sau institutiile/firmele care au confirmat calitatea de „elite”.

Mircea Nicusor Timofte – presedintele Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, Zenith Pharmaceuticals pentru proiectul „Beauty Help”, platforma de recrutare Medijobs, proiectul PostAVC, chirurgia robotica Da Vinci – Spitalul Monza – primul spital privat din Romania care a folosit acest sistem si Mariana Rotariu – reprezentantul Prof Life Clinics au facut parte din premiantii actualei editii a Galei Innovation in Health Awards.

 

Dr. Constnatantin Ifteme

Dr. Constantin Ifteme

Premii pentru medicina veterinara au fost acordate presedintelui Colegiului Medicilor Veterinari din RomaniaViorel Andronie, conferentiarului Narcisa Geanina Mederle de la Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara si medicului veterinar Constantin Ifteme, reprezentantul Centrului de Endoscopie si Chirurgie Veterinara din Bucuresti. „Facem lucruri foarte frumoase la noi, chiar daca suntem in medicina veterinara. Suntem in competitie cu primele cinci sali de medicina veterinara din Europa”, a spus Constantin Ifteme.

Prorectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti – prof. univ. dr. Alin Birtoiu, colegul sau prof. dr. Alexandru Diaconescu, medicului veterinar Nicolae Valentin, un colectiv de medici veterinari si medici umani au fost de asemenea, premiati de juriu.

Juriul din acest an a fost format din presedintele Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate – Vasile Cepoi, reprezentantul OMS in Romania – Alexandru Rafila, profesorii universitari Radu Vladareanu de la UMF „Carol Davila” si Gheorghe Solcan de la USAMV Iasi, conferentiarii universitari dr. Carmen Orban – manager al Institutului Clinic Fundeni si Simona Vladareanu de la UMF Carol Davila Bucuresti, directorul general al CEGEDIM –Petru Craciun si directorul executiv APMGR – Laurentiu Mihai.

 


Adaugati un comentariu


 

*