Presedintele Asociatiei Europene de Urologie va oferi consultatii in Romania

18 septembrie 2017 | 0 comentarii |

Medicul Bob Djavan se va afla in tara in zilele de 21 si 22 septembrie si se va afla la dispozitia pacientilor in cadrul clinicii Intermedicas din Capitala.

 

In urma cu doi ani, clinica Intermedicas din Capitala a lansat un nou program denumit Visiting Professors, creand astfel posibilitatea pacientilor de a fi consultati de medici de renume international. Programul vine ca o completare a serviciilor de second opinion oferite de clinica bucuresteana dovedindu-se o idee inspirata si din punct de vedere financiar, intrucat, 15% din veniturile incasate lunar de centrul privat provin din consultatiile oferite de medici de top.

Ana Maria Marian, directorul general a clinicii, spune ca in fiecare luna, aproximativ 100 de pacienti solicita consultatii in cadrul acestui program, in specializari precum cardiologie, gastroenterologie, ortopedie si medicina sportiva, sau chiropractica.

Incepand din aceasta saptamana, in programul Visiting Profesor va fi inclusa o noua specializare, medicul Bob Djavan, presedintele Asociatiei Europene de Urologie, alaturandu-se echipei de specialisti de top care vor acorda consultatii in cadrul clinicii private.

Avand si calitatea de director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Austria, dr. Bob Djavan va ajunge in Romania in a doua jumatate a acestei saptamani si va oferi consultatii timp de doua zile.

 

Dr. Bob Djavan

Consultatiile vor avea loc in zilele de joi, 21 septembrie, si vineri, 22 septembrie, la sediul din Capitala al clinicii Intermedicas, adresandu-se pacientilor cu afectiuni urologice precum cancerul de prostata, cancerul renal, vezical si testicular, adenomul de prostata, incontinenta urinara sau disfunctie erectila.

Dr. Bob Djavan a fost profesor invitat si lector la peste 100 de institutii medicale din America de Nord, Europa si Asia si este membru onorific al mai multor societati urologice. Acesta a sustinut numeroase granturi internationale de cercetare privind uro-oncologia si bolile de prostata si a scris peste 250 de articole medicale.

De-a lungul carierei sale de peste 25 de ani, pentru activitatea de cercetare, a primit peste 30 de premii internationale, cum ar fi Premiul Crystal Matula al Asociatiei Europene de Urologie si premiul Felix Guillon al Asociatiei Franceze de Urologie.

 

Ana Maria Marian

Despre noua colaborare cu profesorul austriac, directorul general al Intermedicas a mai precizat ca aceasta „confirma o data in plus angajamentul Intermedicas de a inlesni accesul pacientilor romani la medici renumiti din Romania si din afara tarii. Profesorul Djavan completeaza echipa de medici de top care fac parte din programul Visiting Professors, care numara peste 10 medici din specializari precum oncologie, urologie, ortopedie, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, ginecologie sau chiropractica, care ofera consultatii in fiecare luna. Profesorul Djavan este unul dintre cei mai recunoscuti specialisti europeni in urologie si o somitate in diagnosticul si tratamentul cancerului de prostata”.

Programarile pentru consultatiile pe care medicul urolog la va acorda se pot face telefonic, la numarul 021.222.13.70 sau trimitand un e-mail la adresa office@intermedicas.com sau pe site-ul clinicii.

 


Categorii: Actual, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*