Presedintele Consiliului Judetean cheama buzoienii sa-l sprijine pe Catalin Ilnitchi

9 noiembrie 2015 | 1 comentariu |

Petre Emanoil Neagu indeamna oamenii de afaceri si persoanele fizice sa doneze in conturile deschise pe numele mamei buzoianului ranit in incendiul de la clubul Colectiv, pentru care au fost deschise conturi la Banca Transilvania.

 

Catalin Ilnitchi (sursa: Facebook)

Catalin Ilnitchi (sursa: Facebook)

Impresionat de drama prin care trec victimele de la clubul Colectiv si mai ales de faptul ca printre acestea se afla si buzoianul Catalin Ilnitchi, dupa incendiul din 30 octombrie, presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu lanseaza o chemare publica la solidaritate.

Presedintele CJ Buzau anunta ca astazi, institutia pe care o reprezinta a acordat, prin dispozitie, un sprijin financiar de 25.000 de lei, pentru buzoianul care se lupta sa traiasca intr-un spital din Israel si roaga, pe fiecare, sa contribuie, pentru ca acest tanar sa poata primi ajutorul de care are nevoie.

Catalin Mircea Ilnitchi, fotograf si colaborator al unei publicatii destinatia iubitorilor de muzica rock, in noaptea dezatrului s-a aflat chiar langa scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat in stare grava la Spitalul Floreasca de unde, duminica, a fost transferat la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel.

 

Dragi buzoieni,

Fiecare dintre noi a fost si este in continuare impresionat de tragedia care a avut loc in data de 30 octombrie in clubul Colectiv. Fiecare dintre noi este alaturi de victimele si de familiile acestora, cu un gand bun sau cu o rugaciune.

In tragedia din Colectiv a fost ranit si un buzoian. Este vorba despre tanarul inginer si fotograf Catalin Ilnitchi, care se lupta acum, de pe un pat de spital din Tel Aviv, sa supravietuiasca.

Catalin a fost transferat, duminica, la Spitalul Tel HaShomer din Tel Aviv, pentru a beneficia de tratament. Pentru a putea continua lupta, Catalin are nevoie de sprijinul fiecaruia dintre noi.

Prietenii si familia ii sunt alaturi si au inceput o campanie de strangere de fonduri, banii urmand sa fie folositi pentru tratament. Cred ca este momentul sa aratam ca suntem solidari cu Catalin si cu familia lui si sa contribuim, fiecare cu cat poate.

Consiliul Judetean a acordat, astazi, prin dispozitie, un sprijin financiar pentru Catalin si va rog pe fiecare, institutii, persoane juridice sau persoane fizice, sa contribuiti, pentru ca acest tanar sa poata primi ajutorul de care are atata nevoie”.

Cei care vor sa il ajute pe Catalin Ilnitchi pot dona bani in urmatoarele conturi deschise la Banca Transilvania, pe numele mamei lui, Tamara Adina Neagu:

RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR

RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON

RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD

Cei din strainatate care doresc sa-l ajute pe Catalin au la dispozitie Codul SWIFT: BTRLRO22


Categorii: Actual, Institutii, Stiri

Comentarii (1)

  1. Adrian spune:

    Domnule Andrei IONESCU, cunoasteti semnificatia semnului facut cu ambele maini de victima pentru care faceti apel la solidaritate? Explicați-ne si noua!

Adaugati un comentariu


 

*