Primul lot de supliment alimentar lansat de Institutul Cantacuzino s-a epuizat în câteva minute

2 decembrie 2020 | 0 comentarii |

Oameni au luat cu asalt farmacia unității încă de la primele ore ale dimineții, iar la poartă s-a format o coadă de zeci de persoane.

 

Anunțul făcut de Institutul Cantacuzino referitor la scoaterea pe piață a unui produs propriu sub forma unui supliment alimentar, nu a rămas fără ecou în rândul populației, dovadă stând coada creată azi la poarta instituției, încă de la primele ore ale dimineții. Astăzi a fost prima zi în care imunomodulatorul  Orostim-HV a fost pus în vânzare, fiind disponibil deocamdată doar la farmacia institutului. Este vorba de un supliment alimentar, cu formulă proprie, realizat dintr-o combinație de lizat bacterian și pulbere de extract de orz verde, recomandat pentru întărirea imunității, în special în perioada sezonului rece.

Deși în farmacii se găsesc și alte suplimente pentru întărirea imunității, produsul pus azi în vânzare de Institutul Cantacuzino a stârnit un interes deosebit în rândul populației. Primii doritori să achiziționeze noul produs și-au făcut apariția la poarta institutului în jurul orei 5.00, așteptând la rând deschiderea farmaciei. Ulterior li s-au alăturat și alți clienți, astfel că la poarta institutului s-a creat o coadă de câteva zeci de persoane. Nerăbdători să intre cât mai repede în posesia suplimentului alimentar, oamenii au uitat la un moment dat de distanțarea fizică, însă nu au apărut busculade așa cum se mai întâmplă de obicei.

 

Din păcate, nu toți au reușit achiziționeze noul produs, întrucât stocul destinat adulților s-a epuizat puțin după 9.00, oră la care farmacia a fost deschisă. Oamenii au mai rămas la rând în speranța că vor prinde măcar un flacon pentru copii, dar și acest stoc s-a epuizat în jurul orei 11.00. Celor rămași la rând, li s-a comunicat că pot reveni peste trei săptămâni, când va fi scos la vânzare un nou lot, procesul de producție nefăcând posibil ca acest lucru să se întâmple mai devreme.

Interesul pentru acest produs se poate vedea și pe pagina de Facebook a institutului, la postarea despre punerea sa în vânzare fiind adresate numeroase întrebări despre modul în care acest supliment acționează și cum poate fi procurat. Reprezentanții institutului au transmis că, deocamdată, produsul poate fi găsit doar la farmacia proprie, însă se lucrează și la realizarea unui magazin on-line, unde suplimentul va putea fi comandat din toată țara.


Categorii: Actual, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*