Program educațional pentru liceeni interesați de medicina dentară

Aceștia vor putea afla care sunt provocările de zi cu zi pentru un medic stomatolog și vor avea șansa de a fi chiar manager pentru o zi al unui cunoscut grup de clinici stomatologice.

 

În acest an, grupul de clinici stomatologice Dent Estet aniversează 20 de ani de existență pe piața serviciilor de medicină dentară din România, iar în seria evenimentelor programate pentru a marca acest moment se înscrie și un program educațional care va fi derulat în parteneriat cu Școala Americană Internațională din București.

Sub numele „The Future of Dentistry. And Education”, programul se adresează elevilor de liceu din clasele X-XII care sunt interesați să devină medici stomatologi sau să urmeze o carieră domeniul managerial în cadrul unei clinici de stomatologie. Pot participa însă și elevi care nu s-au decis încă în privința unei viitoare cariere și sunt în căutarea unei profesii care să li se potrivească și să le placă.

Participanții își vor putea astfel descoperi abilitățile de medicină dentară luând parte, alături de medicii stomatologi,  la activitățile zilnice ale acestora.

Totodată, cei interesați mai puțin de partea medicală și mai mult de cea managerială, vor putea să afle pe viu în ce constă activitatea unui manager de clinică, a unui director financiar sau a unui director de marketing.

 

Inițiatorii programului educațional spun că elevii vor avea astfel șansa de a-și descoperi și fructifica abilitățile în domenii precum medicina dentară, marketing, finanțe, resurse umane și managementul clinicilor dentar.

Înscrierile în program vor avea loc în perioada mai-iunie, iar pentru a participa, liceenii interesați trebuie să completeze un formular de înregistrare care va fi disponibil în cadrul Școlii Americane Internaționale din București, alegând cel puțin trei departamente în care și-ar dori să „lucreze”.

Totodată, trebuie să depună o scrisoare de intenție în care să-și motiveze dorința de a lua parte la acest program. Semnatarul celei mai convingătoare dintre scrisorile de intenție va fi răsplătit cu un premiu, i se va oferi posibilitatea de a fi manager pentru o zi al grupului, sub îndrumarea directă a dr. Oana Taban, manager și fondator al companiei.

 

Dr. Oana Taban

În cei 20 de ani de când este prezent pe piața din România, grupul Dent Estet a devenit lider din punct de vedere al cifrei de afaceri, deține cel mai mare număr de unități și are cea mai numeroasă echipa de specialiști, care reunește 320 medici și reprezentanți ai managementului.

Despre programul educațional pe care îl va demara pentru a marca cele două decenii de prezență pe piața românească, dr. Oana Taban a declarat că „suntem extrem de onorați să lansăm acest program alături de Școala Americană Internațională din București, o instituție care a devenit un reper de bune practici în ceea ce privește educația sănătoasă a elevilor. Dovadă stau reușitele academice de excepție și faptul că elevii sunt acceptați la universități de prim rang din întreaga lume. Demersul nostru de educare a pieței de profil, dar și a pacienților, este încununat prin acest program adresat elevilor, prin care le oferim o perspectivă unică, aceea de a descoperi lumea stomatologiei și a managementului unei clinici de medicină dentară de succes”.

 

 


Categorii: Actual, Business, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*