Razvan Baciu, noul ambasador al campaniei „Exista un erou in fiecare dintre voi”

Cu o saptamana in urma, medicul Radu Zamfir, cunoscut si ca unul dintre eroii accidentului aviatic din Apuseni, devenea ambasadorul campaniei Societatii de Salvare Bucuresti.

 

Razvan Baciu

Razvan Baciu

Saptamana aceasta, Razvan Baciu, unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti bloggeri din Romania, s-a alaturat campaniei Si tu poti salva vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi!, anunta Societatea de Salvare Bucuresti, printr-un comunicat de presa. De doi ani de zile, de cand a intrat in contact cu evenimentele si proiectele ONG-ului, Razvan a sustinut fiecare actiune, molipsindu-se inca de la prima interactiune de microbul salvarii. Spune ca i-a placut atat de mult idea proiectului  Exista un erou in fiecare dintre voi, incat s-a inscris in program, a facut cursul de prim ajutor  si a devenit unul dintre cei mai acerbi sustinatori al acestuia, indemnandu-si atat cititorii de pe blog, cat si prietenii sa se inscrie.

„Sustin acest proiect pentru mine, pentru familia mea, pentru cei din jurul meu care la un moment dat s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor. As vrea sa stiu ca oricand, in orice moment exista cel putin o persoana pe o raza de cateva sute de metri care stie ce sa faca in caz ca mi se intampla ceva. Stie sa-mi acorde primul ajutor si sa ma tina in viata pana la sosirea ambulantei. Exista aceasta retea de eroi care nu au neaparat o pelerina sau un costum de supererou, exista oameni care stiu ce sa faca in momentul in care se intampla ceva. As vrea ca toti sa intre in aceasta retea, as vrea sa ma simt mai sigur, as vrea ca prietenii si familia mea sa se afle in siguranta oriunde s-ar afla”, a declarat Razvan.

Proiectul are ca scop instruirea de voluntari care vor putea acorda primul-ajutor in urgentele de gradul 0 si 1, inaintea sosiri echipajelor specializate de la Ambulanta sau SMURD, pentru ca asa cum se stie, primele minute pot fi cruciale in salvarea unei vieti.

 

prim-ajutor-11In urma cu o saptamana, medicul Radu Zamfir, cunoscut publicului larg si ca unul dintre eroii accidentului Aviatic din Apuseni, s-a alaturat altor persoane pulbice si personalitati care sustin aceasta capmanie si a devenit „ambasador” al proiectului.

Razvan Baciu este un career renegade care a lucrat in domeniul IT, intr-o mare corporatie, dar in 2010 a decis sa o ia pe cont propriu in online si, la scurt timp, si-a descoperit pasiunea pentru video. Acum detine Compania de online, care ii aduce venituri mai mari decat pe vremea cand lucra la Microsoft Romania. El spune insa ca cel mai mare castig pe care l-a obtinut de cand lucreaza pe cont propriu este libertatea de a face propriile alegeri, intr-un un domeniu in care lucrurile merg mult mai simplu, dar mai ales faptul ca are mai mult timp pentru propria familie, facand ceea ce ii place si chiar poate sa isi ia o vacanta de o luna!

Cei care isi doresc sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare Bucuresti pentru sustinerea proiectului , pot face asta completand formularul 230 de pe www.existaunerou.ro  si uploadandu-l tot pe acest site.

 

 


Categorii: Actual, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*