Razvan Prisada candideaza pentru un nou mandat la sefia Colegiului Farmacistilor

16 noiembrie 2015 | 0 comentarii |

Farmacistii buzoieni isi vor exprima votul pentru o noua conducere a Puterii Profesionale, pe 25 noiembrie. Candidaturile se pot depune in perioada 17-19 noiembrie.

 

Farmacist Razvan Prisada

Farmacist Razvan Prisada

Farmacistii buzoieni se pregatesc de alegeri. Pregatirea evenimentului se afla pe ultima suta de metri. In ultima saptamana a acestei luni, cei peste 200 membri ai Colegiului Farmacistilor Buzau sunt asteptati sa-si aleaga o noua conducere a Puterii Profesionale.

Potrivit actualului presedinte, farm. Razvan Prisada, Biroul Consiliului Judetan al Colegiului Farmacistilor Buzau a decis perioadele de desfasurare a Adunarii Generale de Alegeri aferente mandatului 2015-2019 la nivelul judetului Buzau „in temeiul art. 613 si 648 din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, respectiv al art. 89 si 97  din Statutul Colegiului Farmacistilor din Romania, aprobat prin Decizia Adunarii Generale Nationale a Colegiului Farmacistilor din Romania nr.2/2009, privind aprobarea Statutului Colegiului Farmacistilor din Romania si a Codului deontologic al farmacistului. Speram sa se prezinte la vot cel putin doua treimi dintre membrii cu drept de vot la primul Tur de scrutin, dar daca nu se vor intruni conditiile de validare, în decembrie se va organiza Turul II de alegeri”.

 

*Citeste si: Colegiul Farmacistilor Buzau – ALEGERI

 

Prisada-Lupuliasa_3084As. univ. dr. Farm. Razvan Prisada este actualul presedinte al Filialei Buzau a Colegiului Farmacistilor si are de gand sa candideze pentru inca un mandat, de patru ani. „Cred ca in acest mandat am reusit sa-mi conving colegii ca nu au avut o reprezentare formala si ca impreuna cu colegii din Birou m-am implicat acvtiv in reprezentarea lor in relatiile cu institutiile de care depinde activitatea noastra, respectiv, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, in relatiile cu furnizorii si cu celelalte colegii din tara. Totodata, am avut o preocupare permanenta pentru perfectionarea profesionala continua si pentru reglementarea protocoalelor de buna practica. Pentru mandatul urmator mi-am propus ca pe langa aceste activitati sa avem si o implicare mai mare in deciziile Colegiului National al Farmacistilor, eventual si cu institutiile de invatamant superior in domeniu, pentru ca trebuie sa ne adaptam permanent schimbarilor”, a precizat Razvan Prisada, exprimandu-si speranta ca va primi votul de incredere pentru inca un mandat.

 

farmacisti- 001Activitatea Colegiului este coordoonata la ora actuala de Comisia Electorala Judeteana constituita in vederea alegerilor membrilor noului Consiliu Judetean al Colegiului Farmacistilor. Prima intrunire a membrilor acesteia a avut loc in data de 6 noiembrie. Potrivit programului de desfasurare a Adunarii Generale de Alegeri aferente mandatului 2015-2019, cei care doresc sa faca parte din viitorul Consiliu isi pot depune candidaturile in perioada 17-19 noiembrie, la sediul Colegiului.

In zilele de 24 si 25 noiembrie are loc Primul Tur de scrutin, care se va desfasura la Hotelul Pietroasa din Municipiul Buzau, in prima zi intre orele 8.00-20, iar in cea de-a doua, intre orele 8.00-14. In cazul in care nu se intruneste cvorumul, pentru ca alegerile sa poata fi validate, se va organiza Turul al II-lea in ziua de 8 decembrie, la sediul Colegiului.

Dupa validarea alegerilor, Comisia Electorala Judeteana, constituita din farm. pr. Doina Nenu, farm. pr. Elena Gongu si farm. pr. Elena Ciupercescu, isi va inceta activitatea.

In februarie 2016 vor avea loc alegeri pentru  Consiliul National al Colegiului Farmacistilor din Romania.    

 


Adaugati un comentariu


 

*