Razvan Prisada, un nou mandat la sefia Colegiului Farmacistilor

27 noiembrie 2015 | 0 comentarii |

El a obtinut cel mai mare numar de voturi exprimate de farmacistii buzoieni prezenti la vot, atat pentru Consiliul Judetean cat si pentru Adunarea Generala Nationala.

 

Farm. Razvan Mihai Prisada

Farm. Razvan Mihai Prisada

Farmacistii buzoieni si-au exprimat, intr-o majoritate covarsitoare, optiunile pentru cei care doresc sa-i reprezinte in Organizatia profesionala la nivel local si national. Acestia si-au desemnat reprezentantii in Consiliul Judetean, Adunarea Generala Nationala, Comisia de Disciplina si Comisia de Cenzori ale Colegiului Farmacistilor inca din Turul I.

Potrivit rezultatelor finale transmise Comisiei Electorale Centrale, Razvan Mihai Prisada este cel caruia farmacistii buzoieni au dorit sa-i incredinteze, pentru inca un mandat, functia de presedinte. El a obtinut 141 dintre cele 178 de voturi liber exprimate pentru Consiliul Judetean si s-a aflat in preferintele a 126 de alegatori pentru Adunarea Generala Nationala. Farmacistul Prisada se afla la al doiea mandat la conducerea Colegiului Farmacistilor Buzau, iar alaturi de el a fost reconfirmata prin vot o mare parte din echipa cu care a format Biroul Executiv in mandatul 2011-2015. „Multumesc tuturor colegilor care au avut incredere in mine si in echipa care va reprezenta Colegiul Farmacistilor Buzau in mandatul 2015-2019 si tin sa-i asigur ca vom face totul pentru a-i reprezenta corect si sustinut, atat in relatiile cu institutiile locale cat si cu cele centrale, cat si in ceea ce priveste deontologia si perfectionarea profesionala”, a declarat Razvan Prisada, care si-a adjudecat astfel un nou mandat de presedinte al Colegiului.

 

Comisia Electorala Judeteana

Comisia Electorala Judeteana

Comisia Electorala locala si-a exprimat, de asemenea, satisfactia ca farmacistii buzoieni au inteles sa se prezinte la vot in numar suficient de mare inca din Turul I, astfel incat alegerile sa poata fi validate.

Au fost prezenti la vot 178 de membri dintre cei 243 de membri inscrisi pe listele electorale, ceea ce inseamna o participare 73,25%. Astfel a fost indeplinit criteriul prezentei a doua treimi dintre electori, iar alegerille sunt eligibile dupa Turul I, ceea ce inseamna ca dupa validarea de catre Comisia Electorala Centrala, rezultatele raman definitive. In prima sedinta a Consiliului Judetean, care va avea loc saptamana viitoare, se vor stabili functiile din Biroului Executiv, conform art. 18 din Regulamentul Electoral, dupa care Comisia Electorala Judeteana va transmite Comisiei Electorale Centrale noua componenta a acestuia, dupa care noua conducere isi va intra in drepturi”, a precizat farm. Doina Nenu, presedintele CEJ Buzau, tinand sa multumeasca tuturor colegilor, pentru participarea la buna desfasurare a alegerilor.

 

Razvan Prisada - Miriana Stoica (Gubandru)_3611Potrivit rezultatelor finale, in ordinea descrescatoare a numarului de voturi valabil exprimate, noua conducere a Colegiului Farmacistilor Buzau este formata din:

Consiliul Judetean:

– membri titulari: Razvan Prisada – 141, Benonia Madalina Chiru – 97, Marilena Tisaianu – 96, Loredana Avadanei – 91, Gina Popovici – 90, Veronica Dumitriu – 86, Alina Ioana Musat – 86, Miriana Stan – 86, Dilvia Georgiana Pogonaru – 77, Elena Stamate – 69, Veronica Dragoescu – 61

– supleanti: Lucica Neagu (60), Paul Iulius Negoita (59), Ani Postole (58), Laura Paunoaie (49), Andreea Iulia Androne (44).

Aduarea Generala Nationala:

– membri titulari: Razvan Mihai Prisada – 126, Marilena Tisaianu – 69, Miriana Stan – 57, Loredana Avadanei – 52, Paul Iulius Negoita – 48;

– supleanti: Veronica Dumitru (47) , Oana Gheorghiu (46), Benonia Madalina Chiru (44),  Lucica Neagu (31), Elena Stamate (27).

Comisia de Disciplina va fi formata din farmacistii Dragos Popa – 143, Marcela Plesea – 117 si Elena Roxana Stemate – 98 (membri titulari), respectiv,  Florica Amarandei – 96 (supleant), iar din Comisia de Cenzori vor face parte farmacistele Elisabeta Ene, Florica Serea si Mariana Dristaru.

 

Plesea_3605Potrivit Regulamentului Electoral stabilit prin Decizia nr. 2 a Colegiului Farmacistilor din Romania, pana pe 15 decembrie, in toate colegiile profesionale teritoriale se vor finaliza alegerile pentru mandatul 2015-2019. In 5 zile de la validarea alegerilor de catre Comisia Electorala Centrala (care se face in 3 zile de la desfasurarea alegerilor in teritoriu), Comisia Electorala Judeteana va convoca prima sedinta a Consiliului Judetean, in cadrul careia are loc alegerea Biroului Executiv, a carei componenta se transmite Comisiei Electorale Centrale pentru validare, dupa care CEJ isi inceteaza activitatea.

In 3 zile de la validarea alegrilor in toate filialele, Consiliul National al Colegiului Farmacistilor din Romania este convocat de catre Comisia Electorala Centrala, care conduce si prima sedinta a acestuia, in cadrul careia se va alege si noua conducere a Puterii Profesionale la nivel national.

 


Adaugati un comentariu


 

*