Rețeaua Medima Health face primul pas către extinderea la nivel național

24 februarie 2021 | 0 comentarii |

Rețeaua care oferă servicii de imagistică medicală  s-a lansat la finele anului trecut, odată cu deschiderea primelor două clinici în Capitală, iar recent a fost deschisă și prima unitate din afara Bucureștiului.

 

La sfârșitul anului trecut, în peisajul serviciilor de sănătate private a părut o nouă rețea de clinici de excelență specializate în radiologie și imagistică medicală,  care deja se extindere la nivel național. Rețeaua Medima Health, care a inaugurat în urmă cu câteva luni primele două clinici în București, a inaugurat cea de-a treia clinică, în Călărași. Este primul pas către extinderea la nivel național, iar investitorii și-au anunțat intenția de a face investiții similare și în alte județe. Pentru deschiderea primei clinici din afara Capitalei s-au investit circa un milion de euro în achiziția de echipamente CT și RMN de ultimă generație și în aplicații de tehnologie avansată, astfel încât să poată oferi pacienților investigații de înaltă complexitate și precizie imagistică.

Vlad Ardeleanu, managerul companiei, a precizat că este vorba de echipamente noi, fabricate în 2020, carepermit efectuarea unor scanări de înaltă calitate, într-un timp redus și cu doze minime de radiații, pentru a obține imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Datorită aplicațiilor informatice de tehnologie avansată care rulează pe echipamente, pacienții beneficiază inclusiv de explorări complexe, extrem de utile medicilor pentru o diagnosticare precisă în aproape toate tipurile de patologii”, a mai adăugat acesta.

 

Vlad Ardeleanu

Echipa medicală a noii clinici este coordonată de dr. Mihaela Vintilă, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, care în ultimii 12 ani de activitate a condus Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Județean de Urgență din Călărași.

Despre lansarea celei de-a treia clinici, Vlad Ardeleanu a mai precizat că „are loc într-un moment oportun, în care cererea pentru servicii de tip CT/RMN este în creștere. Lipsa unor unități de diagnostic private locale obligă pacienții să se deplaseze la Bucureşti sau Constanţa pentru a efectua investigațiile necesare. Grație rețelei naționale Medima, călărășenii au de acum acces la investigații de diagnostic aprofundate, realizate cu ajutorul tehnologiei de vârf. Evaluarea rezultatelor este realizată de o echipă medicală de elită, la prețuri foarte accesibile, deoarece misiunea noastră este de a sprijini accesul cât mai multor pacienți la investigațiile medicale necesare”.

 

Dr. Gheorghe Iana

Medima Health este o rețea românească de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie, care oferă servicii de RMN/CT, diagnostic oncologic și teleradiologie.

Prin intermediul celor trei clinici deschise și cu planuri de dezvoltare ambițioase pentru România, rețeaua asigură pacienților acces la investigații imagistice de înaltă performanță, realizate cu cele mai noi tehnologii medicale, la prețuri accesibile și fără perioade lungi de așteptare.

Echipa medicală este formată din medici radiologi reputați, sub coordonarea prof. univ. dr. Gheorghe Iana, o personalitate în domeniul radiologiei și director medical al rețelei.

În septembrie 2020, Medima Health s-a asociat cu fondul românesc de private equity Morphosis Capital, pentru un proiect de expansiune la nivel național, început prin inaugurarea primei clinici din afara Bucureștiului.

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*