S-a inaugurat primul Centru de Permanenta pentru afectiuni osteoarticulare

19 aprilie 2013 | 0 comentarii |

Investitia totala se ridica la 420.000 euro, iar noul Centru va functiona in cadrul Spitalului MedLife Brasov si va fi asistat de o echipa formata din 40 de medici specialisti si personal auxiliar.

 

Reteaua de centre medicale private MedLife, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata romaneasca de profil, a inaugurat la Brasov, primul Centru de Permanenta de zi, in care se va oferi asistenta medicala supraspecializata de urgenta pentru traumatisme osteoarticulare.

Astfel, zilnic, in intervalul orar 8-22, o echipa medicala formata din 32 de specialisti cu experienta in patologia osteoarticulara (medici ortopezi, medici radiologi, garda ATI, personal bloc operator) si personalul auxiliar vor asigura preluarea, diagnosticarea si tratarea tuturor cazurilor care se incadreaza in zona de garda de trauma (fracturi, luxatii, entorse). Centrul asigura diagnostic si tratament pentru patologiile osteoarticulare, in cel mai rapid mod, folosind tehnologie la standarde europene. Echipa medicala va fi coordonata de prof. dr. Iosif Samota, un reputat specialist ortoped, recunoscut la nivel national.

Pentru prima oara in Brasov, pacientii vor avea la dispozitie dotari moderne pe zona patologiei osteoarticulare, disponibile in ambulatoriul de specialitate si o echipa medico-chirurgicala care are ca istoric multiple cazuri dificile solutionate, atat in protezarea de sold si genunchi, cat si in traumatologie, serviciu de garda de ortopedie-traumatologie. De asemenea, in cadrul noului centru vor fi disponibile servicii de ATI, evaluare preanestezica si procedura anestezica fiind asigurate de medicul anestezist de garda. Pacientii care se prezinta la acest Centru vor fi tratati cu prioritate, fara a fi necesara programarea”, sustin reprezentantii MedLife, intr-un comunicat remis presei.

Spitalul MedLife PDR Brasov dispune de un ambulatoriu multidisciplinar cu 30 de specialitati medicale, un centru de imagistica, un bloc operator cu trei sali de operatie, o sectie de ATI, o farmacie proprie. Trei linii de garda asigura functionalitatea spitalului 24, de ore din 24. 

Capacitatea totala a spitalului este de 60 de paturi, unitatea medicala beneficiind de echipamente de ultima generatie.

Medlife (o companie controlata de omul de afaceri Mihai Marcu) se numara printre cei mai importanti operatorii pe piata de servicii medicale din Romania, alaturi de Regina Maria, Gral Medical, Medicover si Sanador.

In prezent, reteaua MedLife dispune de 9 Hyperclinici, 7 laboratoare proprii de analize, 6 spitale, 3 maternitati, 28 de centre medicale generaliste, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii si colaboreaza cu 135 clinici medicale din toata tara.


Adaugati un comentariu


 

*