Seminar organizat la Buzau, de British Council si Consiliul Judetean Buzau (P)

17 octombrie 2016 | 0 comentarii |

Profesorii de limba engleza care pregatesc elevi pentru examenul Cambridge Advanced si IELTS pot participa, gratuit, la un seminar organizat la Buzau, de Consulatul Marii Britanii.

 

seminar profesoriConsiliul Judetean Buzau anunta profesorii de limba engleza din judet, care pregatesc elevi pentru examenul Cambridge Advanced, sa se inscrie la Seminarul care va avea loc in data de 5 noiembrie 2016, la Biblioteca Judeteana „V. Voiculescu”  Buzau, in baza Acordului de colaborare dintre Consiliul Judetean Buzau si British Council Romania.

Ca urmare a Hotararii Consiliului Judetean Buzau nr.166/28.07.2016, a fost incheiat un Acord de colaborare intre Consiliul Judetean Buzau si Bristish Council Romania. Acest acord presupune infiintarea unui Centru de Examene Cambridge la Buzau, care are ca scop promovarea si organizarea de examene Cambridge si IELTS, seminare, cursuri si prezentari oferite de British Council pentru profesori, elevi/studenti si parinti, precum si alte activitati educationale si socio-culturale”, transmite Consiliul Judetean Buzau.

Astfel de seminarii au loc in fiecare an, la sediile British Council din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si la sediile partenerilor din Timisoara, Brasov si Oradea. Din 1 august 2016, Buzaul a devenit Centru de Examene Cambridge.

Avand in vedere ca exista un numar limitat de locuri, profesorii interesati sunt rugati sa se inscrie pe adresa de e-mail: diana.nicoara_exams@yahoo.com, pana in data de 24 octombrie 2016.

Persoanele de contact sunt: Alexandra Suditu, responsabil din partea Consiliului Judetean Buzau pentru derularea Acordului de colaborare (e-mail: suditu.alexandra@yahoo.com) si Diana Valentina Nicoara, coordonator al Centrului de Examene Cambridge (e-mail: diana.nicoara_exams@yahoo.com).

 


Categorii: Actual, Anunturi, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*