Sperante noi pentru Simona Catrina

Multumita donatiilor stranse in campania demarata de colegii sai, Simona poate incepe urmatoarea runda de citostatice, insa mai are nevoie de ajutor si pentru tratamentele ce vor urma.

 

Simona Catrina-RomanCampania de strangere de fonduri demarata pentru a o ajuta pe cunoscuta jurnalista buzoiana Simona Catrina-Roman sa invinga cancerul cu care a fost diagnosticata in urma cu cateva luni a dat rezultate inca din primele zile de cand a fost lansata. Cateva sute de oameni cu suflet mare au donat diferite sume pentru a o ajuta sa isi plateasca medicamentele necesare in cadrul terapiei pe care a inceput-o de curand.

Pana la acest moment, suma totala stransa in cadrul campaniei a depasit 83.500 de lei, bani proveniti de la peste 621 de donatori.

Multumita acestor donatii, sperantele jurnalistei ca isi va putea duce la bun sfarsit tratamentul prind contur, ea beneficiind atat de ajutorul material cat si de sprijinul moral al sutelor, chiar miilor de cunoscuti sau simpli cititori carora le-a descretit de multe ori fruntile prin textele sale de un umor debordant.

Ieri dupa-amiaza, Simona a postat pe Facebook un mesaj de multumire pentru toti cei care sunt alaturi de ea, anuntand si ca, datorita donatiilor facute, va putea sa inceapa noua runda de citostatice, pe care trebuie sa le plateasca, deoarece aprobarile pentru tratamentul gratuit vin cu intarziere, iar boala aflata in stadiul 3 nu este dispusa sa astepte.

 

Simona Catrina Roman„Sunt muta, coplesita, placut buimaca. Multi, multi oameni dragi m-au ajutat. Au donat pentru salvarea mea – iar despre unii stiu ca sunt pensionari, abia traiesc. Doamne, poate am facut ceva frumos in viata asta, daca merit eu atata dragoste. Voi imi salvati viata. Am primit banii necesari pentru urmatorul asalt cu citostatice si donatiile continua. Lacrima mea e cuvantul meu de multumire. Daca traiesc, am sa scriu pentru voi, am sa ma rog pentru voi, am sa sper pentru voi!” – este mesajul postat de Simona Catrina-Roman pe reteaua de socializare dupa ce cazul sau a fost mediatizat, odata cu campania de strangere de fonduri.

Se poate vorbi, deci, de o prima victorie in lupta cu boala si cu un sistem in care pacientii cu afectiuni grave sunt mai degraba condamnati decat ajutati sa invinga suferinta, insa Simona va avea si in continuare nevoie de ajutor, pentru ca urmeaza alte etape de tratament, cu medicamente extrem de costisitoare, ca pret.

In consecinta, cei care doresc sa i se alature in aceasta lupta, o pot face fie acesand aici pagina campaniei Simona Catrina lupta pentru darul vietii” si donand on-line, sau donand direct in contul in lei RO45BRDE450SV22607924500, deschis la BRD pe numele Cristina Simona Catrina-Roman.

 


Categorii: Actual, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*