Spy-Shop.ro, un magazin online pentru linistea romanilor (P)

24 iulie 2013 | 0 comentarii |

spyPiata dedicata securitatii si confortului casei sau supravegherii si monitorizarii cunoaste, in ultimii ani, o dezvoltare constanta.

Magazinul online spy-shop.ro ofera solutii complete pentru securitatea si confortul casei, precum sisteme de alarma antiefractie, de supraveghere video sau interfoane si videointerfoane. De asemenea, poate fi gasita o gama variata de sisteme de monitorizare si supraveghere ascunsa, de la reportofoane si microfoane spion, camere ascunse si mascate la diverse echipamente pentru protectia fata de interceptarile ilegale. Acest segment de produse este destinat, in general, pentru monitorizarea copiilor, batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati, supravegherea angajatilor ce isi desfasoara activitatea in timpul programului, persoanelor suspecte de infidelitate, a bonei sau a menajerei.

De curand, spy-shop.ro a lansat o noua sectiune dedicata automatizarilor pentru porti, care cuprinde peste 3.000 de produse, realizate de mai mult de 10 producatori.

Printre cele mai importante sisteme de automatizari care pot fi achizitionate sunt cele pentru porti batante si culisante, cele de blocare a locului de parcare, bariere auto, solutii de ticketing si acces pentru parcare, dar si accesorii sau feroneria necesara.

„Lansarea noii sectiuni, care a fost solicitata de clientii nostri, a fost pregatita timp de cateva luni, prin incheierea de contracte cu cei mai mari si cunoscuti producatori de automatizari pentru porti si solutii pentru parcare”, a declarat dl. Sergiu Dangulea, manager general al SC SPYSHOP SRL, compania care administreaza magazinul online www.spy-shop.ro.

Pe langa categoria nou lansata, magazinul spy-shop.ro este lider pe segmenul de sisteme de securitate, supraveghere si monitorizare, fiind prezent pe piata din Romania de peste 6 ani.


Categorii: Business, Companii

Adaugati un comentariu


 

*