Stomatologie de top, online

18 mai 2012 | 0 comentarii |

Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice (UNAS) a lansat saptamana aceasta platforma online pentru medicina dentara, Telemedicina UNAS. Se deschide astfel un nou canal de comunicare intre medicii dentisti din intreaga tara, care le va da posibilitatea sa aiba acces la cele mai eficiente solutii terapeutice, in timp real, in beneficiul cresterii calitatii actului medical.

Sistemul presupune o discutie video live intre un grup de experti si medicul dentist care solicita sprijin in managementul unor cazuri speciale cu care se confrunta la un moment dat, iar fiecare caz va putea fi urmarit in acelasi timp si de alti medici din retea, live sau inregistrate.

Echipa de experti va primi solicitarile pe e-mail, le va cerceta si va programa o data si o ora la care cazurile acceptate vor fi dezbatute online.

Platforma, realizata de UNAS in parteneriat cu Libra Bank si Data Center Solution pune la dispozitia medicului dentist solicitant specialisti de top din tara si din strainatate, in vederea oferirii unor solutii terapeutice complexe, in care de cele mai multe ori este necesara abordarea multidisciplinara.

Medicii care vor sa accese platforma o pot face pe www.telemedicina-unas.ro . Platforma este realizata în parteneriat cu Libra Bank si Data Center Solution.


Categorii: Companii, IT & C, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*