Ultimele noutati din domeniul medicinei dentare, prezentate la Romexpo

17 noiembrie 2014 | 0 comentarii |

In perioada 20-22 noiembrie, 153 de firme de profil vor participa la cea de 30 editie a expozitiei DENTA, iar medicii vor avea ocazia sa afle ultimele noutati in domeniu la a doua editie a Congresului de Medicina Dentara.

 

denta (1)Una dintre cele mai importante manifestari din domeniul medicinei dentare isi va desfasura, in zilele urmatoare, cea de-a 30-a editie, aducand la Bucuresti cele mai noi produse si echipamente folosite in cabinetele stomatologice.

Este vorba de expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, Denta, care va avea loc in perioada 20-22 noiembrie, in incinta complexului Romexpo.

Evenimentul nu constituie doar o simpla manifestare expozitionala, oferind totodata prilejul unor schimburi de experienta intre specialisti din domeniu, in program fiind incluse si cateva conferinte si sesiuni de informare tematice.Potrivit organizatorilor, anul acesta vor fi prezente la expozitie  153 de firme din 14 tari, mai precis Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, Cehia, Romania si  Slovacia. Se va intinde pe o suprafata de peste 8.000 de metri patrati, expozitia marcand o crestere a numarului de expozanti cu aproximativ 23 la suta fata de editia similara de anul trecut.

 

denta (2)Pe parcursul celor trei zile, vor fi expuse implanturi, aliaje dentare, instrumente si echipamente pentru cabinetele stomatologice, dar si o serie de produse destinate pacientilor.

Cu aceeasi ocazie, in cadrul manifestarii se va desfasura si cea de-a doua editie a Congresului de Medicina Dentara, in cadrul caruia specialistii din domeniu vor dezbate teme legate de protetica, implantologie si estetica dentara. Totodata, va fi sustinut un curs cu tema „Influenta mio-functionala asupra cresterii faciale in dentitia primara, mixta si permanenta”. Vor fi prezentate si demonstratii practice, cum ar fi proceduri de albire a dintilor cu ajutorul celor mai noi echipamente si proceduri lansate pe piata.

Evenimentul se adreseaza cu precadere medicilor stomatologi si specialistilor din domeniul tehnicii dentare, insa si vizitatorii care nu au activitate in aceste domenii vor putea gasi aici diferite produse destinate ingrijirii sanatatii orale.

 


Adaugati un comentariu


 

*