Estetica Dentara, invatata pe bani europeni

17 mai 2012 | 0 comentarii |

Peste 1.300 de medici si 31 de lectori  participa la lucrarile Congresului  International de Estetica Dentara (17-19 mai), care se desfasoara zilele acestea la Bucuresti,  in cadrul proiectului DENT.

Evenimentul se desfasoara concomitent cu Congresul Societatii Europene de Cosmetica Dentara (ESCD) si are ca obiectiv instruirea gratuita, timp de trei ani, a 2.000 de specialisti in medicina dentara.

Cresterea adaptabilitatii si competitivitatii medicilor dentisti, acumularea de noi cunostinte, dezvoltarea unor abilitati si aptitudini care sa favorizeze imbunatatirea performantelor individuale, precum si adoptarea noilor tehnologii in domeniul medicinei dentare constiuie principalele „tinte” ale proiectului,  cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Asistenta stomatologica in UE este asigurata de aproximativ 985.000 de specialisti, iar costurile ei se ridica la 65 de miliarde de euro (pretul serviciilor este variabil de la o tara la alta.

 


Categorii: Actual, Eveniment, Medici

Adaugati un comentariu


 

*