Ultimele zile de inscriere pentru Balul Stomatologilor

12 ianuarie 2015 | 0 comentarii |

Evenimentul va avea loc pe 24 ianuarie, iar fondurile stranse vor fi destinate sprijinirii medicior aflati in situatii speciale.

 

balul stomatologilor2014In mai putin de doua saptamani, pe 24 ianuarie, la hotelul Marriot din Capitala va avea loc cea de-a patra editie a Balului Stomatologilor, eveniment care va fi organizat de aceasta data de Colegiul Medicilor Dentisti din Bucuresti. Desi ajuns doar la cea de-a patra editie, traditia acestui bal este veche de opt ani, prima editie avand loc in anul 2007, ca o initiativa a Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania. Inca de la prima editie, manifestarea a fost conceputa ca un eveniment caritabil, scopul propus fiind strangerea de fonduri pentru Centrul Comunitar Ghencea, in care erau adapostiti mai multi copii nevoiasi. Desi evenimentul nu a fost organizat anual, traditia balului s-a pastrat, la fel si caracterul sau umanitar, editia din acest an fiind organizata tot in acest scop.

 

Dr. Claudia Ciupitu

Dr. Claudia Ciupitu

La Balul Stomatologilor participa si Biroul executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi din Buzau, ai carui membri nu au ramas insensibili la suferintele unor colegi. „Am decis sa mergem si noi, pentru ca in acest fel avem prilegul, pe de o parte, sa ne intalnim cu colegii din tara, iar pe de alta parte, sa-i ajutam pe colegii aflati in suferinta. Sunt medici care sufera de boli grave, mai ales pensionari, care au nevoie de tratamente scumpe, iar din pensia de 1.000 de lei pe care o au, nu isi pot permite sa se trateze corespunzator. Consideram ca nu este un efort sa le fim alaturi in momente grele, pentru ca daca nu-i ajutam atunci cand au nevoie, daca nu suntem solidari macar intre noi, atunci cand? Compasiunea si empatia fata de colegii nostri aflati in suferinta cred eu ca este necesar sa se manfeste si prin acest ajutor financiar, mai ales ca asa cum se stie, medicii nu au avut salarii mari si, in consecinta, nici pensiile lor nu sunt suficiente pentru o situatie speciala”, a declarat pentru SanatateaBuzoiana.ro, dr. Claudia Ciupitu, presedinta Colegiului Medicilor Stomatologi Buzau. 

 

bal-Sumele colectate din taxa de participare si alte activitati ce vor avea loc in cadrul balului din acest an se vor strange intr-un cont special, destinat medicilor aflati in situatii deosebite, pe care Colegiul Medicilor Stomatologi Bucuresti ii sprijina de mai multi ani, in special cu ajutoare financiare.

Inscrierile pentru balul din 24 ianuarie sunt pe ultima suta de metri, termenul limita fiind data de 15 ianuarie. Organizatorii au anuntat ca numarul de locuri este limitat la 300 de participanti, de aceea cei care doresc sa ia parte la acest eveniment si nu s-au inscris inca pe liste, trebuie sa se grabeasca, pentru a nu risca sa nu mai prinda locuri libere, daca vor amana inscrierea pana in ultima zi.

Taxa de inscriere este de 200 de lei, medicii pensionari si rezidentii beneficiind de o reducere de 50 de lei, iar studentii si medicii aflati in primul an de activitate avand de platit doar 100 de lei.

 


Adaugati un comentariu


 

*