UMF Bucuresti a scos la concurs peste 80 de posturi de cadre didactice si de cercetare

21 ianuarie 2013 | 0 comentarii |

Cele mai multe dintre acestea sunt la facultatea de medicina. Dosarele se depoun pana pe 8 februarie, iar rezultatele finale (dupa contestatii) vor fi publicate pe 11 martie.

 

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea a peste 80 de posturi de cadru didactic asistent universitar-sef de lucrari, conferentiar universitar si profesor universitar. Inscrierile la concurs se pot efectua pana pe data de 08.02.2013, posturile disponibile fiind deja publicate in Monitorul Oficial.

Posturile sunt scoase la concurs de fiecare dintre cele patru facultati ale Universitatii, respectiv, Facultatea de Moase si Asistenta Medicala – 7 posturi, Facultatea de Farmacie – 5 posturi, Facultatea de Medicina Dentara – 17 posturi si Faculattea de Medicina – 58 de posturi.

Concursurile propriu zise se vor desfasura in perioada 25 – 28.02.2013, urmand ca rezultatele sa fie comunicate pe 1 martie 2013, respectiv, 11 martie, rezultatele finale dupa contestatii.

Dosarele de inscriere la concurs, pentru fiecare dintre cele patru facultati, se depun la secretariatul universitatii, pana la data de 8 februarie 2013, Avizul compartimentului juridic si analiza dosarelor are loc in perioada 8-15 februarie,   Comunicarea avizului de legalitate cu privire la dosarul de inscriere la concurs  se va face pe 15 februarie, derularea propriu-zisa a concursurilor are loc in perioada 25-28 februarie, iar comunicarea rezultatelor, la data de 1 martie. In perioada 4-8 martie se pot depune contestatii de catre cei nemultumiti de rezultatul concursului, iar pe 11 martie se vor afisa rezultatele la contestatii, rezultatele fiind de la aceasta data, finale.

Conducerea Universitatii atrage atentia ca la inscriere vor depune 3 dosare pentru posturile de asistent si 5 dosare pentru posturile de sef lucrari, conferentiar si profesor (din care exemplarul 1 cu acte legalizate).

Pentru a-si asigura participarea la concurs, candidatii trebuie sa achite o taxa  care variaza in functie le postul vizat, astfel:
– taxa de inscriere pentru postul de asistent universitar – 250 lei
– taxa de inscriere pentru postul de sef lucrari – 350 lei
– taxa de inscriere pentru postul de conferentiar – 450 lei
– taxa de inscriere pentru postul de profesor – 550 lei.
– taxa pentru obtinerea atestatului de competenta lingvistica – 200 lei.

 

Locurile scoase la concurs, facultatile si specialitatile in care se este nevoie de cadre didactice pot fi consultate AICI  


Categorii: Actual, Institutii, Jobs

Adaugati un comentariu


 

*