Update: Ministrul Cepoi a deblocat 500 de posturi pentru spitale

24 mai 2012 | 1 comentariu |

Dr. Ion Draghici, directorul medical al SJU Buzau: „La solicitarile Ministerului Sanatatii, din luna februarie-aprilie, privind deblocarea posturilor de medici, asistenti medicali si personal auxiliar sanitar, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a propus un numar de 13 posturi de medici si 60 de posturi de personal mediu si auxiliar, luand in calcul cheltuielile de personal care sa nu depaseasca 70% din buget. Avand in vedere ca pentru toate judetele raman 300 de posturi deblocate, evident ca si numarul de posturi solicitat de noi va fi proportional mai mic. Asteptam repartizarea posturilor deblocate la nivel de judet si mai ales la nivelul SJU, dupa care mai vedem…”

La ora actuala, SJU Buzau are scoase la concurs opt posturi de infirmiera debutanta pentru sectiile Ortopedie, Neurologie, Pediatrie, Oncologie si Dermato-venrologie; un post temporar vacant de asistent medical principal la Sectia ATI si opt de asistent medical debutant la sectiile Oftalmologie,   Chirurgie generala, Medicina interna, Neurologie, Pediatrie, Medicina muncii (ambulatoriu) si Reumatologie (ambualtoriu spital);  un post de psiholog practicant la Sectia ATI si doua posturi de statistician medical debutant pentru Servicul Satistica Informatica si Sectia ATI.

Concursurile sunt organizate in perioada 28 mai – 05 iulie 2012.Comentarii (1)

  1. Mirian spune:

    Ministrului Cepoi: Cine stie, poate intr-o zi o sa schimbati 4 x 4 cu snloiobmwe .. pariez ca sunt mai utile pe o asemenea vreme.Daca ma gandesc bine, si o cursa cu snowmobilul pana acolo ar fi fost ceva deosebit. Nu am cautat pe net, dar sigur exista ceva remorci stil sanie de atasat ca sa se poata transporta alimente / apa / medicamente in asemenea situatii.Stiu, nu prea exista snloiobmwe in tara asta dar cateva la club sigur ar pica bine. Asta asa ca sugestie de viitor daca va ganditi ca si anii viitori sa ajutati in acelasi mod.Jos palaria in fata tuturor celor care au facut ceva.

Adaugati un comentariu


 

*