Un nou examen la Spitalul Judetean Buzau

Consiliul Judetean a aprobat, in ultima sedinta, avansarea in grad profesional pentru mai multi angajati din cadrul unitatii medicale.

 

In cursul lunii trecute, conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a adresat, Consiliului Judetean, o solicitare privind aprobarea avansarii in gradul profesional urmator a mai multor angajati care fac parte din personalul nemedical al unitatii. Este vorba de sase angajati care indeplinesc conditiile legale pentru a fi avansati in gradul profesional, insa pentru ca acest lucru sa se intample, era nevoie de o hotarare a Consiliului Judetean in acest sens.

Proiectul a fost aprobat in sedinta ordinara de luna trecuta cu unanimitate de voturi, astfel ca unitatea medicala a decis organizarea examenului vineri, 14 iulie, incepand cu ora 10.00. Dosarele de inscriere pot fi depuse la Serviciul Resurse Umane, pana pe data de 10 iulie, ora 14.00.

Posturile pentru care se organizeaza examen pentru promovarea in gradul profesional urmator sunt de statitstician medical debutant, programator debutant si referent de specialitate debutant.

Dosarul trebuie sa contina o cerere de inscriere, o adeverinta de la Serviciul de Resurse Umane (RUNOS) privind indeplinirea conditiilor necesare participarii la examen, o copie dupa cartea de identitate, referatul de evaluare – intocmit de seful ierarhic si aprobat de managerul spitalului, precum si calificativul obtinut de candidat, conform fisei de evaluare.

 

Pentru a participa la examen, candidatii trebuie sa aiba cel putin sase luni vrechime in specialitate si calificativul „bine” sau „foarte bine” obtinut la evaluarea performantelor profesionale individuale.

Examenul consta in sustinerea unei probe scrise, care va fi notata cu maxim de 100 de puncte, iar pentru a fi declarati promovati, candidatii trebuie sa obtina cel putin 50 de puncte.

Notarea va fi facuta de o comisie de examinare, care va tine cont de mai multe criterii, pe baza carora va acorda nota finala. Aceste criterii vor viza cunostintele teoretice, abilitatile de comunicare, capacitatea de sinteza, complexitatea, initiativa si creativitatea candidatilor.

Dupa afisarea rezultatelor, candidatii nemultumiti pot depune contestatii in termen de o zi lucratoare, iar o comisie de solutionare a contestatiilor va reevalua lucrarea, urmand ca rezultatele finale sa fie anuntate in maxim doua zile lucratoare de la data expirarii termenului depunerii contestatiilor.

 

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*