UPDATE: Cinci pentru Aprovizionarea spitalului, niciun promovat. A fost depusa insa o contestatie

11 ianuarie 2016 | 0 comentarii |

Asa cum am anticipat, consilierul judetean Mariana Carmen Tudor a contestat punctajul obtinut la proba scrisa sustinuta pentru ocuparea postului de sef Serviciu Aprovizionare in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau. Ea a obtinut cel mai mare punctaj, dar la o distanta de 8,33 de minimul necesar de 70 de puncte, care i-ar fi permis accesul la proba urmatoare.

In cazul in care in urma contestatiei va obtine punctaj de promovare, aceasta va trebui sa obtina cel putin 70 de puncte si la proba interviului.

 

Chiar si consilierul judetean Mariana Tudor a candidat pentru sefia Serviciului Aprovizionare al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau in al carui Consiliu de Administratie este membru.

 

hol UPU Buzau_2311In timp ce pentru cele 20 de posturi de medic scoase la concurs nu s-au inscris decat patru candidati, la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Buzau, se pare, posturile administrative sunt la mare cautare.

Ocuparea postului de sef Serviciu Aprovizionare al celei mai mari unitati sanitare cu paturi din judet, scos la concurs pentru a doua oara in ultimele luni, pare greu de ocupat. Desi la ultimul examen, organizat la sfarsitul saptamanii trecute, cinci candidati s-au inscris la concurs, se pare ca niciunul nu s-a dovedit suficient de bine pregatit pentru a ocupa o astfel de functie.

Daca la selectia dosarelor toti cei cinci candidati s-au dovedit eligibili, cand a fost vorba despre examen, niciunul nu a reusit sa obtina nota minima de promovare, adica 7.00, asa cum se cere pentru un post de conducere si cum a fost mentionat in anuntul de organizare a concursului. Unul dintre candidati chiar s-a retras din concurs, iar cei patru ramasi in cursa au obtinut note intre 2.33 si 6.17. Eventualele constestatii pot fi depuse pana astazi, 11.01.2016, la ora 12.00, la registratura unitatii medicale.

 

Mariana Tudor

Mariana Tudor

Cel mai mare punctaj a fost obtinut de consilierul judetean Mariana Carmen Tudor, asa ca este posibil ca in cazul in care depune contestatie, aceasta sa aiba sansa de a promova proba scrisa si a putea sustine proba interviului. Aceasta a obtinut 61.67 de puncte, in timp ce punctajul minim pentru a fi declarata admisa si promovata pentru a sustine proba interviului era de minim 70 de puncte (echivalent notei 7.00).

In cazul in care va contesta rezultatul probei scrise si va obtine punctajul necesar, iar dupa aceea va reusi sa primeasca si la proba interviului minim 7.00, aceasta va trebui sa demisioneze din Consiliul de Administratie al unitatii medicale, in care este membru din partea Consiliului Judetean, la ora actuala, pentru a nu fi in incompatibilitate. In plus, pentru a nu intra in conflict de interese, in cazul in care va detine o functie in conducerea Spitalului Judetean de Urgenta, ea va trebui sa se abtina, in Consiliul Judetean, de la votul oricarei Hotarari care va avea legatura cu unitatea medicala.

 

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*