Workshop interactiv: Tehnici inovative ale chirurgiei onco-ortopedice in tratamentul sarcomului osos

14 septembrie 2012 | 0 comentarii |

Medicii romani au ocazia sa participe, saptamana viitoare, la un workshop interactiv sustinut de dr. Erwin Sucher, directorul Societatii Nationale de tratament in tumori musculo-scheletale si medic specialist chirurg in ortopedie oncologica al Spitalului Universitar Hadassah Jerusalem.

 

Spitalul Universitar Hadassah Jerusalem, reprezentat oficial in exclusivitate in Romania de clinica American Medical Center, organizeaza joi, 20 septembrie 2012, intre orele 16,00 – 19,00, la Hotelul Marshal Garden, workshop-ul interactiv „Tehnici inovative ale chirurgiei onco-ortopedice in tratamentul sarcomului osos”.

 Sustinut de prof. dr. Erwin Sucher, directorul Societatii Nationale de tratament in tumori musculo-scheletale si medic specialist chirurg in ortopedie oncologica al Spitalului Universitar Hadassah Jerusalem, workshopul este al III-lea dintr-o serie de evenimente organizate lunar de American Medical Center – reprezentant oficial in exclusivitate al spitalului in Romania, in scopul realizarii unui schimb de experienta si de informatii cat mai amplu si mai deschis intre medicii romani si israelieni. 

Potrivit organizatorilor, se vor pune in discutie probleme de mare actualitate  in tratamentul chirurgical al sarcomului osos: amputatie versus tratament conservativ, tinand cont de profilul psihologic al pacientului si de asteptarile sale, optiuni terapeutice de inlocuire osoasa versus non-inlocuire osoasa, precum si tipuri de reconstructii osoase.

Workshopul va fi unul interactiv si va oferi participantilor informatii importante despre metodele de tratament in cadrul Spitalului Universitar Hadassah Medical Center, precum si raspunsuri a intrebari.

La Hadassah, sute de mii de oameni sunt tratati in fiecare an in peste 100 de clinici ambulatorii si in mai mult de 70 de departamente si unitati specializate. Laboratoarele complet utilate,vin in ajutorul clinicii, astfel incat sa poata fi oferite, practic, toate serviciile medicale disponibile in Statele Unite si in Europa de Vest.

Workshop-ul sustinut de dr. Erwin Sucher va fi urmat de un cocktail in cadrul hotelului.

Pentru relatii suplimentare, medicii interesati s epot adresa American Medical Center –  reprezentant oficial in exclusivitate in Romania al Hadassah Medical Center Jerusalem, la adresa contact@americanmedicalcenter.ro  sau la telefon: 0726 – 686. 661.

 

 


Categorii: Eveniment, Medici

Adaugati un comentariu


 

*