Simona Nodea, noul director de marketing al Medicover România

23 ianuarie 2019 | 0 comentarii |

Ea s-a alăturat echipei Medicover la începutul acestui an și va avea un rol important în elaborarea planului de expansiune a companiei suedeze pe piața locală.

 

Medicover România a anunțat că odată cu noul an are un nou director de marketing. După opt ani în care a fost marketing manager la MedLife, cel mai mare operator român de servicii private de sănătate, Simona (Iliescu) Nodea s-a alăturat echipei Medicover și va coordona strategia de marketing a companiei, pentru a contribui la planul de expansiune a rețelei medicale private suedeze pe piața medicală din România.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Simona Nodea deține un master în Marketing și Administrarea Afacerilor, precum și o certificare internațională de la Chartered Institute of Marketing. Ea are în spate o experiență de 15 ani în marketing și management, perioadă în care a deținut funcții similare în cadrul MedLife, Banca Transilvania și Antalis – divizia de distribuție a produselor din hârtie a grupului Sequana, potrivit profilului său de pe rețeaua profesională LinkedIn. În noua poziție va raporta directorului comercial al Medicover, Delia Iliasa.

 

Simona Iliescu Nodea

Noul director de marketing al Medicover declară că a fost atrasă de domeniul medical datorită faptului că acesta are un puternic impact pozitiv asupra calității vieții oamenilor.

Sunt încântată să devin parte a unei echipei atât de ambițioase precum cea de la Medicover România și să contribui direct la dezvoltarea brandului unuia dintre cei mai mari furnizori din industria serviciilor medicale private. Domeniul medical m-a atras datorită impactului pozitiv pe care îl are asupra calității vieții oamenilor, iar Medicover este un nume puternic, care a câștigat încrederea pacienților prin serviciile medicale de înaltă calitate oferite. În noul rol voi pune accent pe consolidarea imaginii pozitive a brandului prin identificarea atentă a nevoilor consumatorilor și printr-o abordare cât mai personalizată”, a precizat aceasta, citată în comunicatul de presă al companiei medicale.

 

La rândul său, directorul comercial al Medicover România, Delia Iliasa, spune că anul 2019 este unul foarte important pentru companie și, în acest context, era nevoie de experiența unui specialist de talia Simonei Nodea. „Ne bucurăm să avem în echipa de management un expert de nivelul Simonei Nodea. Acest an este unul foarte important pentru Medicover, un an de schimbare și de repoziționare, după ce în 2018 ne-am aflat într-un proces accelerat de creștere. Experiența Simonei, atât cea din domeniul medical cât și cel al serviciilor, calitățile ei de lider și abordarea ei orientată spre oameni sunt atuuri valoroase pentru noi. Îi urez bun venit în echipa Medicover și sunt convinsă că, împreună, vom obține cele mai bune rezultate”, a declarat aceasta.

Medicover România se află într-o fază de creștere accelerată, cu investiții importante alocate pentru dezvoltarea organică a companiei și cea prin intermediul achizițiilor. Anul trecut, compania a fost implicată în trei tranzacții mari în zona de nord-vest a țării, în cea de sud-vest și în Capitală, prin achiziția centrelor medicale Pelican, Phoenix și Academica. „Compania își propune să atragă din ce în ce mai mulți clienți noi prin calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din întreaga țară și calitatea profesională a medicilor din rețea”, se mai arată în comunicat.

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*