Alina Badulescu, noul director al DGASPC

23 iulie 2012 | 0 comentarii |

Claudia Rosioru a fost demisa, astazi, prin ordinal presedintelui Consiliului Judetean, iar pana la instalarea in functie a noului director, atributiunile vor fi preluate de adjuncta Marioara Popa.

 

Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului (DGASPC) Buzau va avea un nou director. Claudia Rosioru, cea care in ultimii patru ani a ocupat acest post, a fost revocata astazi din functie, printr-o decizie a presedintelui Consiliului Judetean (CJ), Cristi Bigiu.

Potrivit deciziei amintite, Claudia Rosioru va preda atributiunile pe care le-a avut adjunctei Marioara Popa, in termen de trei zile, urmand ca la prima sedinta ordinara a Consiliului Judetean sa se desemneze noul director executiv al DGASPC.

Potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Roxana Kovacs, „am primit  la sediul DGASPC decizia presedintelui Consiliului Judetean, domnul Cristinel Bigiu, prin care incepand de astazi, 23 iulie, se revoca din functia de director general detinuta temporar, doamna Rosioru Cludia. In termen de trei zile aceasta va preda, pe baza de protocol, documentele aferente si atributiunile, doamnei director adjunct Popa Marioara, care pana la desemnarea unui nou director general va indeplini si atributiunile acestuia”.

Postul de director al DGASPC va fi ocupat cu delegatie, incepand cu data de 1 august, cel mai probabil, de Alina Badulescu, in urma votului consilierilor judeteni din sedinta ordinara programata pe data de 26 iulie.. Alina Badulescu va ocupa acesta functie temporar, pana la organizarea concursului pe post. Este de profesie avocat in cadrul Baroului Buzau, dar are si competenta de mediator  si formator cu responsabilitati in formarea adultilor. Este, totodata, presedinta Organizatiei de Femei a Organizatiei Judetene a PNL Buzau.

Claudia Rosioru nu va ramane nici ea pe dinafara, va ocupa functia de coordonator al Centrului pentru copii cu dizabilitati de tip autist „Dumbrava Minunata”, construit si dotat din fonduri europene, inaugurat la inceputul lunii iunie.


Categorii: Eveniment

Adaugati un comentariu


 

*