Allianz-Tiriac „ataca” segmentul asigurarilor individuale de sanatate

4 martie 2014 | 0 comentarii |

Compania intra „in forta” pe piata privata de sanatate, cu produsul „SanaPro”, care acopera atat asigurarea de sanatate de baza cat si, optional, clauze suplimentare. 

 

medici spitalUnul dintre liderii pietei de asigurari din Romania, Allianz-Tiriac isi diversifica oferta pe segmentul asigurarilor de sanatate, lansand un nou produs individual de asigurare de sanatate – SanaPro.

Reprezentantii companiei sustin ca flexibilitatea, acoperirea unui numar variabil de servicii medicale, de la consultatii de specialitate, pana la spitalizare si interventii chirurgicale si accesul facil la acestea, au fost principalele atribute solicitate de aproximativ 90% dintre clientii Allianz-Tiriac in discutiile cu reprezentantii de vanzari, care au stat la baza constructiei noului produs de asigurare individuala de sanatate.

Astfel, SanaPro ofera mai multe variante de acoperire, plecand de la acoperirea asigurarii medicale de baza, care poate fi completata prin contractarea unor clauze suplimentare prin care se acopera, spre exemplu, spitalizara si interventiile chirurgicale pentru asigurat sau pentru copiii acestuia, ori acoperire pentru o serie de investigatii cu caracter preventiv.

 

asigurari de sanatateCosturile sunt structurate pentru diferite categorii de clienti, astfel ca un client cu varsta intre 30-34 de ani care alege una din acoperirile de baza, va plati o prima de asigurare trimestriala care porneste de la 130 RON,in timp ce daca se opteaza pentru clauza suplimentara de spitalizare si interventii chirurgicale, poate plati in plus, incepand cu 160 RON trimestrial, astfel ca prima de asigurare trimestriala totala (acoperirea de baza si clauza de spitalizare si interventii chirurgicale) va porni de la 290 RON trimestrial.

Am dorit sa venim pe piata cu un produs care sa fie accesibil mai multor categorii de clienti, un produs flexibil, modular, ce poate fi usor personalizat in functie de nevoile proprii ale fiecarui client si de bugetul disponibil”, a explicat Virgil Ichim, Director Divizia Asigurari Viata si Sanatate in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari. 

 

asigurariCompania mentioneaza ca la nivel national, clientii SanaPro vor avea la dispozitie o retea de peste 400 de clinici partenere, costurile serviciilor medicale decontandu-se direct, pana la limita maxima de acoperire. In cazul in care se apeleaza la un furnizor de servicii medicale (de stat sau privat) in afara retelei partenerilor companiei, rambursarea cheltuielilor se face pe baza documentelor justificative, in limita acoperirilor stabilite prin contract.

SanaPro poate fi contractat atat de persoane fizice (cu varsta de maxim 64 de ani), cat si de persoane juridice cu mai putin de 5 angajati, care doresc sa ofere produsul in cadrul pachetelor de beneficii pentru angajati. Daca produsul este contractat de angajator (asiguratul fiind angajatul), primele de asigurare sunt deductibile, conform reglementarilor Codului Fiscal.

 


Adaugati un comentariu


 

*